Hvordan takle en Stutter

Å leve med en stamme kan være frustrerende, uansett hva din alder. Selv om vanlig hos barn med voksende munn muskler, er stamming generelt ansett unormal hos voksne og er vanligvis behandlet som et psykologisk problem. Det er ukjent hvorfor folk stammer, eller hvis alle hakker for en grunn forskjellig fra alle andre. Denne forfatteren har måttet håndtere en stamme nesten hele sitt liv. Dette rådet er rettet mer for den moderate stutterer. Du trenger:
lege, tannlege eller barnelege
Internett-tilkobling
synonymordbok
Library kort (valgfritt)
Cassette tape recorder eller annen opptaksenhet
Vis flere instruksjoner
Det er lett for deg å si
en

Gå til din lege, tannlege eller barnelege for å være sikker på at det ikke er noen fysisk årsak som en vekst som kan føre deg til stamme. Dette er spesielt viktig hvis du er en voksen som plutselig begynner stammende uten grunn. Hvis du ikke finner en fysisk årsak, kan legen din råde deg til å se en logoped eller psykolog, noe som tyder på at du har en frykt for kommunikasjon med andre.
2 p Hvis du er sikker på at diagnosen er feil, registrere deg selv å snakke med en kassett opptaker eller annen opptaksenhet. Rekord for et par timer slik at du er sikker på å registrere deg selv snakke når du ikke føler deg så bevisst på å bli registrert. Du ønsker å høre deg selv som andre kan høre deg.
3

Noter hva som høres du har mest problemer med uttale. Når du snakker fra nå av, prøv å erstatte andre ord for de ordene som gir dine problemer. Bruk en synonymordbok for å finne andre ord alternativer.
4

Les høyt når du kan for å kjæledyrene, leker, kunst eller ikke-fordømmende venner. Velg en historie du virkelig kan gå seg vill i, slik at du nyte øvelsen.
5

Syng og hør om du stamme. Spille inn hvis hvis du tror det vil hjelpe. Hvis du ikke stamme når du synger, så late som du synger i monotone eller rapping når du snakker.
6

Les så mange bøker om stamming som du kan. Selv om du ikke er enig med forfatterne, kan de likevel gi deg noen gode tips. Sjekk ut nettsiden for Stamming Foundation of America, også.

helse

· Colgate Tannkrem Informasjon 
· Grunner for en rotfylling 
· Don t la Dårlig Omega 3 Clinical Trials motet fra deg 
· Symptomer på angst Hodepine 
· Livmorhalskreft og halebenet Pain 
· Hvordan Heal følelsesmessig smerte 
· Vil Bed Bugs spre sykdom? 
· Tegn og symptomer på demens praecox 
· Behandling for HPV hos kvinner 
· Modafinil Side Effects