Hvordan søke Refleksologi til Hands

Som en healing teknikk, er refleksologi et system for å stimulere målområder i hender og føtter for å angivelig fremme helbredelse i andre deler av kroppen. Refleksologi antas å lindre stress og for å bringe kroppen til en tilstand av homeostase eller likevekt. Refleksologi er påstått å lindre tilstander som leddgikt, søvnløshet og muskelsmerter. Du trenger
Refleksologi diagram
Vis flere instruksjoner
Lær om Refleksologi
en

Delta på et kurs eller seminar på studiet og anvendelse av refleksologi. Hvis du er villig til å betale for en dyrere selvfølgelig finne en som gir materialer og hands-on erfaring. Begrense dine valg ved å finne klasser som fokuserer på hånden. The International Institute of Refleksologi sponser en rekke workshops for en mer intensiv læring eller å få akkreditering (se Resources nedenfor).
2

Logg inn på nettet for å finne flere artikler, nettsteder og ressurser på refleksologi. Unngå nettsteder som er strødd med blinkende annonser og søppel skrivebordet med pop-up-annonser. Starte med International Institute of Refleksologi nettstedet og gå derfra.
3

Bruk kjøpt eller hjemmelaget refleksologi instrumenter (slik som valser) til hjelp i å utføre denne healing teknikk. Elementer spenner fra billig til dyrt. Bruker ikke kontanter ved å bruke elementer fra hjemmet, for eksempel, en golf ball eller en liten, sylindrisk sprayboks.
Påfør Refleksologi til Hands
4

Finn de områdene av kroppen føler du trenger behandling.
5

Bruk refleksologi diagrammet for å finne riktig hånd refleks sone eller soner. Husk å sjekke begge hender.
6

Press mot ønsket hånd refleks sone og gradvis presse hardere. Ikke så mye press at smerten er uutholdelig, men du bør føle en god mengde eller motstand.
7

Stimulere hele hånden refleks sone utpekt av refleksologi diagram. Vær oppmerksom på at refleks soner kan strekke seg over begge hender.
8

Hold press på hånden refleks sone i 20 sekunder eller mer, i tillegg til raske pulser av ett eller to sekunder.


helse

· Effekten av Styrofoam drikking kopper 
· Hvordan sende Chakra til fotsålene 
· Hvordan bli kvitt en Lone Star Tick 
· Hva er Pediatric Hodgkins sykdom? 
· GERD symptomer hos nyfødte 
· Måter å diagnostisere en Rotator Cuff Tear 
· Virkningene av Fasting på Skin 
· Er Atkins for deg? Low Carb Diet svar 
· Hvordan arbeide med eldre klienter i Home 
· Hvordan hjelpe barn være bedre Citizens