Hvordan Kill Lopper, lus og flått

Lopper og lus er svært små insekter som lever av en liten mengde blod på mennesker og dyr. Flått er større insekter som borer i menneskers og dyrs hud og innmating av deres blod. Lopper og lus både kan hjemsøke hjem, bor på møbler og teppe. Flått kan hjemsøke hagen din og bæres inn i hjemmet ditt på deres menneske eller dyr vert. Drepe disse skadedyr i hjemmet, gården og på kroppen din tar utholdenhet. Du trenger:
Lice sjampo
Nit kam
Rene klær
Vaskemaskin
Dryer
Stor søppelsekk
Vacuum
Powder insektmiddel
Innendørs insektmiddel
Pinsett
Mineralolje
Rubbing alkohol
Gressklipper
Outdoor insektmiddel
loppe og krysser krage
Pet insektmiddel sjampo
Pet hårbørste
Vis mer Instruksjoner
utrydde
en

drepe lus i håret ditt med en ikke-reseptbelagte, over disk sjampo som er formulert for å drepe lus. Sørg for å følge instruksjonene helt på shampoo flaske. Se for de aktive ingrediensene i sjampoen for å være enten pyretrin eller permetrin, ifølge CDC. Etter sjamponering, gjorde gre håret med en kam til å fjerne lus og deres nits. Ta på rene klær. Alle i husstanden bør behandles som om de har lus også, slik at du ikke re-infisere andre husstandsmedlemmer.
2

Vask alle klær, sengetøy og håndklær som brukes i de to siste dagene i varmt vann for å drepe lus, lopper og flått. Sette elementer i tørketrommelen på høy temperatur til den er tørr. Alle elementer som ikke kan settes inn i vaskemaskinen eller tørketrommelen, for eksempel bamser, bør settes i en lufttett pose i tre dager.
3

Vacuum teppe, gardiner, sofa og stoler i hele huset for å drepe lopper og lus. For lopper, strø en loppe insektmiddel pulver på teppet før du støvsuger slik at de vil dø i vakuum bag stedet for å klatre ut igjen. Støvsug teppet hverdagen for lopper å drepe eventuelle nye lopper og nye larver. Hvis lopper er vedvarende, kan du bruke en innendørs insektspray eller ringe en pest kontroll selskapet å utrydde dem.
4

Fjern en hake når du finner det gravde inn i huden ved hjelp av pinsett til å dra den ut veldig sakte. Ikke bryte hodet ned i huden. For å gjøre denne prosessen enklere, gni flåtten med mineralolje mens den fortsatt er i huden og det kan gå ut av huden på egen hånd. Drepe flåtten ved å sette det inn i en krukke med isopropanol.
5

drepe flått og lopper i hagen din ved å klippe gress og ugress. Spray hagen din med et insektmiddel som dreper flått. Flått vanligvis ikke kommer innendørs med mindre de er knyttet til en person, dyr eller klær.

For kjæledyr, bruk en loppe og krysser krage for en opptil en uke. Bade ditt kjæledyr for å fjerne lopper, ved hjelp av et insektmiddel sjampo. Børste og kam kjæledyrene 'pels for å fjerne lopper og flått.

helse

· Hvordan behandle en infisert Burn 
· Årsaker til obstruktiv gulsott 
· Hvordan velge Foods Uten Karbohydrater 
· Hjem rette for Throat slim 
· Fordelene ved resirkulering heavy metal 
· Pusteøvelse for Emfysem 
· Informasjon om Clindamycin 
· Hode Svette 
· Slik unngår du at sengen sår på hælene 
· Måter å bekjempe en Chewing Tobacco Addiction