Hvordan Kill Veggedyr og skabb

Veggedyr og skabb er to skadedyr som lever av menneskeblod, forårsaker svært ubehagelig utslett. Skabb kan smitte fra person til person, som midd lever på mennesker, men skabb kan også overleve på møbler, klær og sengetøy. Veggedyr gjemmer seg om dagen i senger, klær og møbler, så krype ut om natten for å finne et menneske vert for mat. Berøre en persons skabb utslett kan spre skabb; veggdyr bare kan spres gjennom husholdningsartikler. Du kan bruke de fleste av de samme metoder for å drepe både veggdyr og skabb parasittære sykdommer i hjemmet ditt. Du trenger
Vaskemaskin
vaskemiddel
Dryer
Store søppelsekker
plast madrass dekke
Støvsuger
Sticky feller
insektmiddel
Professional utgassing
scabicide /medisiner
Shampoo
Soap
Antihistamine
Triple antibiotisk salve
Vis flere instruksjoner
anerkjenne Veggedyr og Skabb
en

Kjenn vaner og symptomer på veggdyr og skabb. Den vanlige Veggedyr skjuler i løpet av dagen i madrasser, møbler, vegger, sengetøy og klær. Symptomer på Veggedyr biter er intens kløe og oppvokst røde flekker på huden din. Symptomer på Veggedyr infestation er en distinkt lukt, bevis for fôring områder ved bugs 'cast-off skinn, brune eller rustne-farget flekker som er deres avføring, eller blodflekker på ark.

Kvinne skabb lå to til tre egg om dagen inn i huden til personen i hvilket de er gravende. Når en kvinne har blitt parret, hun er fruktbar resten av hennes levetid, og kan fortsette å legge egg som hun Burrows inn i huden. Skabb symptomer kan ikke vises for 2-6 uker etter eksponering for dem. I løpet av denne tiden er du smittsom. Utslett, som består av hevet hvite linjer, vises vanligvis på hender og håndledd, men kan være hvor som helst på kroppen.
2

Vask all din husstand sengetøy og klær på høyeste temperatur mulig for både skabb og veggdyr. Plasser den rene klær i plastposer for å hindre reinfestation av veggedyr. For skabb, kan du plassere dine klær tilbake i møblene. Hvis det er et element som ikke kan vaskes, legg den i tørketrommelen for en halv time ved høy temperatur. Hvis du ikke kan behandle et element i vaskemaskin eller tørketrommel, legge den i en forseglet søppelpose i to uker, eller tar det å være renses.

Vacuum alle møbler på soverommet, inkludert dresser skuffer, for veggdyr. Løft madrass, og vakuum under den. For skabb, støvsuge seng, sofaer og stoler som du nylig har okkupert. For begge, støvsuge alle tepper og draperier.
3

Plasser klissete feller der du tror veggdyr kan reise for å finne sin dagtid skjule flekker. Hvis du finner deres gjemmested, spray dem med et insektmiddel.

Veggedyr ikke overleve godt i varmen. Varme opp huset opp til 113 grader (45 grader Celsius) for å drepe veggdyr. Du bør gjenta denne prosessen i to uker hvis mulig.

Professional utgassing er ofte nødvendig for å drepe Veggedyr angrep.
4

Drep skabb som gravende inn i huden ved hjelp av en scabicide . Alle som bor i husstanden må behandles, selv om de ikke har noen symptomer. Den vanligste scabicide er permetrin krem, som dreper midd og egg. Påfør kremen på huden din før sengetid, og dusj den av i morgen. Gjenta påføringen en uke senere for å drepe eventuelle nye egg som klekkes.

helse

· Hva er en lyssensor ? 
· Slik finner du ut et Rupture eller en Muscle Pull 
· Hvordan lage Destillert vann alkaliske 
· The Best skallethet Cure 
· Hvordan trene øyet muskler 
· Hvordan behandle epidermal Cyster 
· Irvine Chiropractic Hjelper deg å føle deg bedre Fast 
· Graviditet mageøvelser 
· 4 Enkle Burn Belly Fat Øvelser 
· Den beste måten å rense ut ørene