De typer Bed feil du finner i sengen

Sengen er ofte et fristed , et sted å slappe av og la alle bekymringer dagen slip i glemmeboken. Imidlertid kan det være uvelkomne gjester i sengen . Bed bugs , støvmidd og lopper er tre svært vanlige besøkende. Bed Bugs

Bed bugs er den mest kjente type insekt som lever i madrasser og sengetøy . Bed bugs er brunaktig insekter ca 1/4 av en tomme lang. Disse feilene gjemme seg i sømmene og sprekker av madrasser før natta når de kommer ut for å mate på mennesker og dyr. Den vanligste tegn på denne type angrep er brune flekker på madrass og sengetøy .
Støvmidd

Mens veggedyr ikke finnes i alle hjem , støvmidd er. Støvmidd lever i alle hjem og forretninger. Mens veggedyr ofte forlate et rødt merke når de biter , støvmidd ikke. Støvmidd som kan ligge i madrassen eller sengetøy ikke mate direkte på kjøtt eller blod av mennesker eller dyr. Støvmidd spise den døde huden som vi Slough off hele tiden .
Lopper

Mens lopper er strengt tatt ikke en seng bug, de er en type feil funnet i senger . Mange hundeeiere lar sine kjæledyr til å ligge på sine senger og sofaer . Lopper vil hoppe av et dyr, og på sofaer eller senger . Der vil de venter på en annen varmblodig dyr ( så som et menneske ) for å bevege seg innenfor rekkevidde hopping . Mens loppene ikke kan leve på mennesker , de sikkert kan og vil bite og trekke blod fra mennesker .

helse

· Vil du gjenopprette fra HPV? 
· Choa Kok Sui Pranic Healing Tips 
· Hva er symptomene på Periodontal sykdom? 
· Sikker bruk av rullestoler 
· Hva er maligne gliomer? 
· De 6 Amazing Secrets å slå Stress 
· Hvordan velge et styre sertifisert plastisk kirurg 
· Hudproblemer Fra Lipitor 
· Slik fjerner Chigger Larva 
· Lung Cancer & Back Pain