Hvis det er en Veggedyr , kan du anta det er mange ?

Der det er en seng bug er det alltid mer . Bed bugs , som maur , er ikke solo skapninger . Du vet du har seng bugs med de mygg -lignende biter du våkner opp med i morgen . Identifikasjon

Bed bugs er omtrent på størrelse med et eple frø og er en rusten farge , rødere etter at de har matet på menneskeblod. Du vil finne røde flekker på puter og madrasser fra hvor de har blitt knust mens du sover. De gjemmer seg i madrassen , hodelist og selv teppet .
Forebygging /løsning
p Hvis du finner ut at du har en seng bug infestation du må kvitte deg med madrass , pakke det i plast og sette en lapp på den som sier det er infested med seng bugs . Trekk alle klær og sengetøy fra infested rom og vaske den i varmt vann . Vakuum gulv godt med en maskin som har et HEPA filter .

Historie

Bed bug angrep vanligvis kommer fra bor på hotell /motell . De sniker seg hjem i kofferter og klær og så avle og hjemsøke hjem . Unngå dem ved å vaske alle klær og /eller sengetøy som har bodd sammen med deg på et hotell eller motell før du returnerer den til ditt hjem .

helse

· Hva er farene ved Rollerblading? 
· Magnetic Armbånd Fordeler om bruk Magnetic Armbånd og hvordan det fungerer 
· Effekter av Inhalering saltsyre Røyk 
· Helse og ernæring 5 Nyttige tips for forstoppelse Relief! 
· Colonic vanning Detox 
· Heath risikoen for å bli bulimiske 
· Hvordan balansere en CPU og en GPU
· Neurocardiogenic Synkope Behandling 
· Hva er årsaken Alkoholholdige Beslag? 
· Informasjon om plateepitelkreft