Loppe sjampo for Human Hair

The loppe vi kommer i kontakt med oftest er det loppe som lever på hunder og katter. I det siste, når flere folk levde på gårdene, hadde grisen loppe størst affinitet for mennesker. I motsetning til lus, lopper er ikke interessert i å leve på deg, de besøker deg for et måltid blod, og slippe tilbake av rundt huset. Loppe sjampo kan være farlig, og er ikke nødvendig for å kontrollere lopper. Insektmidler

De fleste loppe sjampo beregnet for kjæledyr ansette et insektmiddel som aktiv ingrediens. De samme insektmidler brukes på mennesker for å kontrollere hodelus. De to vanligste insektmidler som brukes i loppe shampoo er pyrethrin og permetrin, melder Universitetet i California. Den andre insektmiddel funnet i menneskelige sjampo for crablouse infestation er lindan. Alle disse agentene drepe loppene.
Bruke Shampoo

Flea eller lus sjampo, når det brukes i det hele tatt, bør brukes med stor forsiktighet. Selv forbigående kontakt med huden fører til en grad av absorpsjon. Vask håret i et basseng for å forhindre sjampo berøring med andre deler av kroppen. Skyll raskt og grundig etter påføring. Innen en halv time, bør alle lopper eller lus være død. Deretter vaskes grundig med en giftfri sjampo, gre sjampo gjennom håret før skylling. Selv om det er usannsynlig at lopper har forlatt egg i hodebunnen, gjør pyrethrin og permetrin ikke drepe egg, og en kam vil fjerne dem.
Toxic og Allergifremkallende
< p> Loppemarked sjampo som benytter plantevernmidler er giftige og noen ganger allergifremkallende for deg og ditt kjæledyr. Fordi ditt kjæledyr har strøk enn sine hele kroppen, kan lopper bebor dem ved å flytte rundt mellom blod måltider. For mennesker er dette vanskeligere, fordi et enkelt gre vil føre lopper å hoppe av hodebunnen. Lus, men gjør bebo hodebunnen, og loppe sjampo er effektiv mot dem. Ikke bruk lopper sjampo eller lus sjampo på barn uten å konsultere lege.
Aromatisk Alternatives
p Hvis lopper er det eneste problemet, bør du vurdere alternativer til plantevernmidler sjampo. Aromater frastøte lopper, så bruken av mynte, citronella eller sterk sitron med shampoo setter opp en aromatisk barriere mot lopper angripe hodebunnen.
I tillegg til sjampo

Sjampo ta bare en brøkdel av problemet. Hvis du blir bitt av en loppe, er det hundrevis mer i det generelle miljøet, hver legging egg med en hastighet på 60 om dagen. Disse eggene klekkes hver 90 dager, noe som sikrer en jevn og økende tilførsel hvis den forblir ubehandlet, ifølge Earth Easy nettside. Tiltak for å kontrollere miljømessige lopper inkluderer vaske alt sengetøy i varmt vann, støvtørking tepper med en loppe pulver og deretter støvsuging flere ganger for å fjerne døde lopper og egg. En natt lys over et fat med såpevann nær kjæledyret seng vil tiltrekke seg og drukne voksne lopper. Kiselgur er et naturlig produkt som kontrollerer lopper ved å la den i miljøet, for eksempel på kjæledyret sengetøy.

helse

· Hvordan å opprettholde en eldre Diet
· Barn allergisymptomer 
· Slik tester for Lyme Disease 
· Definisjon av Social Security Funksjonshemming 
· Hvordan vite når skal man oppsøke lege for Uforklarlig Hodepine 
· Unn Migrene med naturlig progesteron 
· PCR Basics 
· Er du leve med irritabel tarm syndrom? 
· Botemidler for Adenocarcinoma 
· Strøm Stoler: svært tilpasset moderne stoler kan koste deg så mye som $ 30 00…