Forskjellene mellom Spider & myggstikk

Skille mellom bitemerker av en mygg og edderkopp er kritisk til å bestemme passende modus for behandling --- og enda viktigere, å bestemme om bittet kan utgjøre helserisiko. Mange forskjeller mellom et myggstikk og en edderkopp bitt --- fra utseendet og symptomer på den etterfølgende behandling. Kjennetegn

Myggstikk er identifisert av små røde nupper på huden som noen ganger vises som røde prikker. Vanligvis flere røde prikker strø over et eksponert område av huden, som mygg har en tendens til å mate flere ganger til hele, selv om en enkelt rød bitt kan også være en mygg. For edderkopp biter, avhenger punktering sår på edderkopp arter som gjorde merket. Den vanlige karakteristisk for en edderkopp bitt er sammenlignes med det av en blink. En liten blemme danner ved midten av bittet er omgitt av et større, rødlig byllen, biter er generelt avgrenset av en blek sirkel. Normalt er det bare et enkelt bitt merket siden en edderkopp vil bite bare én gang for forsvar og deretter flykte.
Andre symptomer

myggstikk vanligvis føre til kløe og mindre hevelse over det berørte området. De røde merkene forsvinner etter noen dager. Alvorlige symptomer, som feber, sterk hodepine, kan kvalme, oppkast, muskelsmerter og hovne kjertler indikere en akutt infeksjon. Det er mulig at den kan inngå en sykdom fra mygg, biter selv om dette er en sjeldenhet i USA Spider også føre til kløe og hevelse. Noen har også forårsake brennende og stikkende følelse på grunn av giften injisert. Folk kan ha ulike reaksjoner på en edderkopp bitt, og noen kan føle seg bare mildt ubehag, mens andre kanskje lider av sterke smerter og generelle følelser av sykdom, slik som kvalme, hodepine, oppkast, feber, muskel-og leddsmerter, rask puls og utmattelse.
First Aid

Legehjelp er sjelden nødvendig for myggstikk med mindre alvorlige symptomer oppstår. Anvende aktuell kremer, som calamine kan berolige de fleste mindre symptomer. For edderkopp biter, rense berørte området med såpe og vann. Bruke en kald komprimere på såret vil bidra til å redusere rødhet og hevelse, og heve området vil avta bevegelsen av giften. Antibiotika lotion eller krem ​​kan gis med måte for å hindre smitte.
Komplikasjoner

Mygg --- i enkelte deler av verden --- er vanlige bærere av liv- truende sykdommer, som malaria, encefalitt, gulfeber og denguefeber. Venom fra de fleste edderkopp biter er minimal og sjelden fører til alvorlige komplikasjoner i de fleste tilfeller. I USA, de eneste edderkoppene som påfører det som anses medisinsk signifikante biter er den sorte enke og brune eneboer. Sannsynligheten for alvorlige helsemessige komplikasjoner fra edderkopp biter øker for spedbarn og små barn, eldre og personer med eksisterende helseproblemer.

helse

· Kan An Inch gjøre så mye forskjell i høyden din? 
· Prostata Helse: mat å spise & Foods til Avoid
· Proton Therapy Strålebehandling for Prostate Cancer 
· Det er et antistoff Test? 
· OSHA Trip Hazard Forskrift 
· Panic Attack Symptomer lære å gjenkjenne og Short Circuit en møtende Panic At…
· Hvordan å slutte å ta Singulair 
· Hvordan leve med Wilsons sykdom 
· Instruksjoner for omfanget av bevegelse øvelser 
· Rask lindring for astma