Slik unngår du Tick fjerning

Flått kan finnes nesten overalt, men hva mange ikke vet er at noen flått kan bære Lyme sykdom. Leser denne artikkelen vil lære deg hvordan du kan forhindre kryss fjerning. Instruksjoner
en

Unngå langvarig eksponering for tungt skogkledde områder. Flått avle i skogkledde og mørke områder, og hvis du ikke trenger å være i skogen, så ikke være der. Mange vil få en hake eller noen få flått på dem og ikke engang vet den er der før de endrer sine klær eller ta et bad. Hvis du må være i skogen for en lengre periode, anbefales det at du bruker bug frastøtende til deg selv og alle som er med deg.
2

Unn ditt kjæledyr for flått. Du elsker ditt kjæledyr, men kan kjæledyr som hunder, katter og til og med fugler bære flått på dem, og du vil ikke engang vet at de er på deg eller kjæledyret ditt til du bad kjæledyret ditt og deg selv. Det anbefales at du oppsøker veterinær om loppe og krysser forebygging narkotika, slik at du kan holde dem av ditt kjæledyr og slik at du slipper å fjerne dem fra deg når de kommer på deg.
3

Bruk bug avstøtende når utendørs for en lengre periode. Når du er utendørs, mange mennesker enten har det gøy eller arbeider og minst av deres bekymringer er et flåttbitt. Visste du at bruk bug frastøtende omtrent fem minutter før du går utenfor kan spare deg bryet med å fjerne en hake senere? Kjøper nesten alle typer bug frastøtende som spesifikt sier at det vil frastøte eller kjempe flått kan spare deg tid (og ofte kampen) som er involvert med å fjerne en hake.

helse

· Xanax & Snorking 
· Beskrivelse av Barneleger 
· Hva Er Fat Flush Diet? 
· Lag et hjem gym med treningsutstyr 
· Hvordan rense en Face Bruk Wheat Husk 
· Hvordan unngå matvarer som forårsaker Hodepine 
· Kjemp Diet å miste vekt 
· Hva er de forholdsregler i Bruke en båren? 
· Hvordan Vurdere Brann Resistant Klær 
· Hvordan kan jeg vite om jeg har en Fibroid?