Hjem rettsmidler for å drepe Flått i hagen din

Flått er farlige skadedyr for mennesker og dyr alike mest alvorlige av disse helsemessige forhold er Lyme sykdom, en svært smittsom sykdom som sprer seg gjennom kroppen, noen ganger resulterer i hjerneskade og død . Behandling av et verft er én måte å beskytte mot problemene knyttet til flått, og det er hjemme rettsmidler for dette formålet. Kiselgur

En av de vanligste hjem rettsmidler for flått i gården er kiselgur. Dette stoffet brukes på mange måter for en rekke problemer, inkludert lopper, ormer og flått. De kiselalger (rester av planteplankton) i dette stoffet opprettholde et knivskarpt form og gjøre alvorlig skade på flått som kommer i kontakt med det. Mat-grade kiselgur anbefales for verftet behandlinger. Gjelder hele verftet for å eliminere flått. Det kan også brukes direkte på huden til mennesker og dyr, uten skadelige bivirkninger, ifølge Wolf Creek Ranch dyr helligdom. Kontakt med dyrlegen din for riktig anvendelse beløp og lengde av bruk.
Cedar Chips

sedertre er kjent for å ha naturlige forsvar mot insekter angrep. Dette er hovedsakelig på grunn av saft av treet, som har elementer som frastøter sine naturlige fiender, som tre-kjedelig insekter og sopp. Disse elementene er også effektive i å avskrekke husholdning og miljømessige skadedyr, for eksempel flått og lopper. Sedertre chips er lett tilgjengelig hjemme forsyning og hagearbeid butikker, og kan spres rundt verftet. De vil frastøte flått og avverge et angrep.

Nematoder

nematoder er mikroskopiske ormer som dreper insekter og andre organismer, som for eksempel flått, ved å invadere deres organer og slippe bakterier. Bakteriene blir giftig og ødelegger flåtten fra innsiden. World Radio Switzerland inneholder informasjon på sin hjemmeside om effektiviteten av nematoder (spesielt S. feltiae) i verftet behandlinger for å fjerne flått. Andre homøopatiske entusiaster anbefaler disse skapningene også, og de fleste er enige om at nematoder er en av de bedre hjem rettsmidler for å bruke for flått i gården.

helse

· 10 tips for hvitere tenner 
· Discover Kombucha - The Elixir Of Long Life 
· Lag din egen kropp Building Bilder 
· Infant Skin Misfarging 
· Siste stadier av magekreft 
· Ønsker å bygge muskler raskt? 
· Tegn på en graviditet gjær infeksjon 
· Hvordan slutte å spise Før bariatric kirurgi 
· Liste over Thyroid Symptomer 
· Hva er den daglige anbefalingen for kolesterol?