Symptomer på End Stage Ovarian Cancer

Ovarian kreft er en type kreft som oppstår i en kvinnes eggstokker. Og mye som enhver annen form for kreft, er tidlig påvisning virkelig den beste form for behandling. Med eggstokkreft, kan det faktisk bli enda viktigere, siden de fleste tilfellene finner ut at de unormale celler har spredning til organer eller vev av mage og bekken regioner av kroppen samt spredd seg til lymfeknuter eller til og med blod. Når kreften har spredning, er en kvinne sies å ha et avansert stadium av sykdommen, og bringer med seg en rekke ubehagelige symptomer. Pain

Av alle symptomene på slutten stadium eggstokkreft, er smerte en av de mer vanlige. Denne smerten er vanligvis isolert i bekkenet av kroppen, men det kan også manifestere seg som en faktisk trykk i en kvinnes underliv. Med en av disse følelsene, kan smerten eller press til slutt spre seg inn i nedre del av ryggen, og begge kan variere i intensitet fra kjedelig til skarp, men er ofte vedvarende i naturen.
Urin Endringer

Smertene er ofte ledsaget av en urin endring. Disse endringene varierer fra kvinne til kvinne, men vanligvis innebærer en økning i både frekvens og det haster med vannlating. Noe press fra en nærliggende svulst eller eventuelle kreftceller som påvirker blæren kan redusere urin kapasitet av orgelet, forstyrre normal funksjon.

Tarm Endringer

sluttfasen eggstokkreft kan også føre til endringer i en kvinnes avføring. For det meste er disse endringene er et resultat av en hindring skapt av en svulst som forårsaker avføringen til å bli blokkert, og produserer forstoppelse. Som avføring er igjen i tykktarmen, er mer og mer flytende leeched fra dens sammensetning, og avføringen blir enda vanskeligere å passere. Imidlertid kan andre kvinner lider av løs, vandig avføring på grunn av kreft, som sykdommen kan føre til at tykktarmen å trekke seg oftere enn normalt, passerer avføring på en mye raskere hastighet.
Menstruasjon Endringer
med

Mange ganger, fører til slutten scenen eggstokkreft menstrual endringer. Dette innebærer ofte mer uregelmessig eller savnet perioder, men kan også manifestere seg som lengre, tyngre renn.
Digestive Problemer
p Det er ikke uvanlig for slutten scenen eggstokkreft til forårsake fordøyelses problemer. Dette er i stor grad på grunn av plasseringen av eggstokkene og den naturlige progresjon av sykdommen. Siden en kvinnes reproduktive systemet er i en slik nærhet til henne fordøyelseskanalen, kan kreft begynne å påvirke den generelle funksjon i mage og tarm, utløser kvalme, dårlig fordøyelse og med oppkast. For noen kvinner, kan de også legge merke til en endring i appetitt, blir mindre sulten eller ute av stand til å fullføre måltider.
Utmattelse og trøtthet
p Som med nesten enhver form for kreft , fører sluttfasen eggstokkreft ofte utmattelse og tretthet. Men i motsetning til "normal" utmattelse eller tretthet, er denne spesielle symptom mer kronisk i naturen og ser ikke en forbedring etter perioder med hvile.

helse

· Discover The Hidden Trigger For helseproblemer! 
· Ved hjelp av en allergi Guide 
· Urter og vitaminer for menn 
· Tale Therapy gruppeaktiviteter for Teens 
· Slik fjerner vorter med en laser 
· Hvordan hjelpe noen med Anorexia Nervosa Eating Disorder 
· Bivirkninger av Cyproterone 
· Om Thyroid Problemer 
· Ønsker du å gå ned i vekt? 5 enkle Vekttap Secrets 
· Burning Back Pain