Slik Cure glioblastoma multiforme

Glioblastoma mutliforme (GBM) er en raskt voksende kreftsvulst som oppstår i hjernen og tidvis hjernestammen. "Glio" refererer til de gliaceller som fungerer som bindevev i hjernen. GBM er den vanligste typen hjernesvulst og står for om lag 50 prosent til 60 prosent av hjernesvulst tilfeller. Det er også den mest aggressive og dødelige, ifølge American hjernesvulst Association. GBMS oppstår stort sett hos voksne over 50 år. Instruksjoner
maksimere overlevelse
en

Lytt til kroppen din og se etter endringer. Vanlige symptomer på GBM er hodepine, synsforstyrrelser, plutselig hukommelsestap, beslag, kvalme, endringer i personlighet, eller lammelser på den ene siden av kroppen. Som med de fleste medisinske tilstander, tidlig diagnose og behandling ofte føre til bedre resultater.
2

Ved første tegn på endringer i normal tilstand, kontakt legen din. Det er vanlig for folk å først søke råd hos fastlege, som trolig vil bestille en hjerne scan (enten en CT eller MR). Når en lesjon eller unormalt oppdages, vil du antagelig bli henvist til en nevrokirurg å fjerne og biopsi svulsten for å bekrefte malignitet. Når svulsten er bekreftet som en GBM, vil en parade av spesialister bli konsultert for å hjelpe til med behandling. Nevrologer håndtere den generelle velferden til hjernen under ulike behandlingstilbud faser, Neuro-onkologer administrere kjemoterapi, stråling onkologer administrere strålebehandling. På grunn av den aggressive natur denne svulsten, ledende kreft spesialister, universiteter og kreft forskningssentre anbefale kurset for behandling som kirurgi, cellegift og stråling. Alternative behandlingsmetoder er sjelden diskutert, selv om eksperimentell medisinsk behandling kan være tilgjengelig i mer alvorlige tilfeller.
3

Være en aktiv stemme i medisinsk ledelse. Ikke vær redd stille spørsmål, søke andre meninger og være involvert i din egen omsorg. Finn ut om dine leger. Borde de er sertifisert? Hvor mange års erfaring har de? Hva er overlevelsen av sine pasienter? Hva er behandlingen plan de anbefaler? De er involvert i, eller de kan anbefale en GBM støtte gruppe i ditt område?
4

Aldri undervurder kraften av et positivt syn. Holde et åpent sinn om behandling planer og husk at tro og håp er avgjørende for din suksess.

helse

· Cinergy Health Plans 
· Hva er funksjoner av corpora Cavernosa? 
· Hvordan minske Periode Symptomer 
· Levere Medisinsk Informasjon til Digital Age 
· Natural Body Renset 
· Celleforandringer Årsaker 
· Gjennomsnittlig levealder for obese people 
· Laser øye kirurgi Problemer 
· Hvordan Clean Mat Service Equipment
· Slik kommer Beauty Equipment Finance