Short-Term Effekter av Breast Cancer

Brystkreft er en vanlig og svært fryktet sykdom blant kvinner, og menn kan utvikle det også. Behandlinger for brystkreft kan være effektive, spesielt når kreft er diagnostisert på et tidlig stadium. Imidlertid kan kortsiktige effektene av kreft og dens behandling negativt påvirke din livskvalitet. Utseende

Du kan ha hevelse, rødhet og endringer i formen på bryst på grunn av brystkreft, og behandlinger for kreft kan skjemme kroppen din.
Angst

En diagnose av brystkreft kan føre til at du føler deg engstelig om din medisinske behandlinger og prognoser for fremtiden.
Depresjon

Du kan bli deprimert som en kortsiktig effekt av brystkreft, særlig hvis behandlingen krever at du har en eller begge av brystene fjernet.
overgangsalder
p Hvis din brystkreft ble behandlet med kjemoterapi, kan disse stoffene føre til midlertidig eller permanent infertilitet og for tidlig overgangsalder.
Osteoporose

Legemidler som brukes til å behandle brystkreft, for eksempel aromatasehemmere , kan føre til at du opplever osteoporose under eller kort tid etter behandlingen, noe som kan føre til beinbrudd.
Pain

Du kan oppleve smerter i brystet fra svulsten og som et resultat av behandlinger som for eksempel kirurgi eller stråling.

helse

· Aorta aneurisme Symptomer 
· Hospice Code of Ethics 
· Sterke av Social Cognitive Theory 
· Typer leddgikt og symptomer 
· Hvordan bruke Oral glutation i en Forstøveren 
· Bedre Night Sleep: Fem enkle rettsmidler for å Counter Insomnia 
· Hva er den amerikanske Journal of Nursing? 
· Slik fjerner Blackheads 
· Fakta om Cochlea implantat 
· Hvordan få Disability for søvnapné