Hva er den amerikanske Journal of Nursing?

The American Journal of Nursing, populært kalt AJN, er en månedlig publikasjon for registrerte sykepleiere (RNS). Historie

AJN er den eldste sykepleie tidsskriftet i verden, med spørsmål dateres tilbake til 1900. Det er indeksert i alle de store abstrakte samlinger for medisin og sykepleie, inkludert Medline, Index Medicus, og den kumulative Index til Pleie-og Allied Health litteratur.
Formål

AJN har en misjon å fremme fortreffelighet i pleie-og helsetjenester ved å publisere informasjon og forskning og diskutere relevante og kontroversielle faglige emner. Tidsskriftet gjør en utmerket jobb med å fremme sykepleie perspektiver til de andre helsetjenester yrker og for publikum.
Format

AJN utgir evidensbaserte artikler som er peer-reviewed for kvalitet. Noen artikler er designet for å dele ny informasjon, mens andre rapporterer funnene i sykepleieforskning.
Betydning
p Med det største opplaget på noe bred sykepleie journal i dag, AJN påvirker klinisk praksis for sykepleiere rundt om i verden.
Awards

Gjennom sin lange historie har AJN konsekvent vunnet prestisjetunge priser. I 2009 ble det kåret som en av de 100 mest innflytelsesrike publikasjoner i biologi og medisin i løpet av de siste 100 årene av Special Libraries Association.

helse

· Matvarer som er god for Acid refluks 
· Sikker vannflasker for Kids 
· Coumadin & Vitamin K Foods 
· Hvordan fjerner jeg en Eclipse Chemo Pump ? 
· Utdanning av funksjonshemmede barn i India 
· Bruk A Home Remedy å behandle Body Acne 
· Hvordan redusere testosteronnivå hos kvinner 
· Behovet for en ren urinveiene 
· Forstå Teeth Whitening fordi det ikke er magi! 
· Hvordan du kan oppdage mer om Gastric Bypass