Kjemoterapi Vs. Stråling for Breast Cancer Treatment

behandling av brystkreft er et vedtak fattet av både pasient og onkolog (en lege eller kirurg som spesialiserer seg på kreft), og kan innebære flere behandlingsprosedyrer. De mest vanlige prosedyrer for å behandle brystkreft er stråling og kjemoterapi. Forstå forskjellen mellom de to vil hjelpe pasientene til informerte beslutninger om deres medisinske behandling. Vanlige Breast Cancer behandlinger

strålebehandling i en ikke-invasiv, strålebehandling (x-ray-type) terapi som er rettet mot spesifikke kreftceller i bestemte områder eller steder av kroppen. Kjemoterapi er en systemisk behandling, noe som betyr at medisinen er innført i kroppen for å drepe kreftceller.
Bivirkninger

grunn av fremskritt i medikamentell behandling, enkeltpersoner som gjennomgår kjemoterapi eller stråling opplever mindre bivirkninger enn før. Ikke desto mindre kommer kjemoterapi med mer alvorlige bivirkninger enn stråling fordi alle celler i kroppen kan bli påvirket av medikamentet ble brukt, strålebehandling mål bare bestemte områder av kroppen som påvirkes av kreftcellen growth.Common bivirkninger av kjemoterapi inkluderer kvalme og håravfall, mens de vanligste bivirkningene av strålebehandling er hud flekker, kvalme, tretthet og tap av appetitt.
Stråling

Strålebehandling utnytter energi til å drepe kreftceller, og er designet for å ødelegge og endre en kreft cellenes evne til å dele seg og vokse. Det finnes flere forskjellige typer og former for strålebehandling, inkludert intern og ekstern strålebehandling og systemisk strålebehandling. Den type terapi som brukes vil bli bestemt av type, plassering og stadium av kreft som en person er diagnostisert.
Kjemoterapi

kjemoterapi er den medisinske definisjonen for en narkotika-basert behandling som dreper kreftceller. Som med stråling, er kjemoterapi narkotika laget for å skade og hindre kreftceller i å vokse og dele seg. Legemidler som brukes vil også bli bestemt av type, plassering og nåværende stadium av kreft.
Protokoller

disse dager, onkologer tyder på at cellegift og stråling både brukes å bekjempe kreft. Ifølge Breastcancer.org, har ekspertene funnet ut at drøyt 90 prosent av kvinnene som gjennomgikk kjemoterapi etterfulgt av strålebehandling var kreft-fri etter en 10-års periode.

helse

· Definisjon av resirkulert papir 
· Tann flekkfjerning 
· Hvordan bruke Decongestants 
· Hvordan takle psykisk misbruk 
· Hvordan øke oksygeninnholdet i blodet 
· Gastric Bypass Surgery 
· Hvordan aktiverer jeg Tricare? 
· Hvordan identifisere de seks typer brystkreft 
· Om Neutrogena Multi-Vitamin Acne Treatment 
· Løsninger for Tick fjerning