IDC Breast Cancer Prognose

IDC brystkreft står for infiltrerende eller invasiv ductal cell carcinoma. Dette betyr at kreften begynte eller utspring i et kanalsystem melk i bryst, i motsetning til den fettvev av brystet. Det er ansett å være invasiv eller infiltrere fordi den bryter gjennom kanalen seg og vokser til den vev og fett av brystet. Åtte av hver 10 tilfeller av brystkreft er IDC eller infiltrere brystkreft. Iscenesettelse

Prognosen for overlevelse etter kreft bestemmes ut på scenen av kreft og fem-års overlevelse. Kreft er iscenesatt ved hjelp av et system utviklet av det amerikanske Joint Committee on Cancer, er så iscenesettelsen systemet noen ganger kalt AJCC system. Det er også noen ganger referert til som TNM-systemet, basert på de tre faktorene som brukes til å iscenesette kreft. "T"-faktoren refererer til størrelsen av tumoren. Den "N" refererer til faktor nærvær eller fravær av kreftceller i lymfeknutene. "M"-faktoren refererer til om kreften har spredning eller spres til andre deler av kroppen forskjellig fra brystet.
Stage 1 Prognose

Stage 1 IDC viser til invasiv brystkreft som har to distinkte egenskaper. Svulsten størrelsen er enten 2cm eller mindre, og spredning til lymfeknuter ("N") blir 0. Dette betyr at det ikke er noen kreftceller til stede i lymfeknutene. Det er ingen metastaser i Stage 1 IDC. Ifølge American Cancer Society, er fem års overlevelse for Stage 1 IDC 100 prosent.
Stage 2 Progonsis

Det er to separate undergrupper for fase 2 IDC. Pasienter med en svulst som er 2cm eller mindre og kreftceller i axillaris lymfeknuter, eller pasienter med en svulst mellom 2cm og 5cm og ingen kreft i lymfeknutene anses å være Stage 2A. Pasienter med en svulst mellom 2cm og 5 cm og kreft i axillaris lymfeknuter, eller med en svulst større enn 5 cm og ingen kreft i lymfeknutene anses å være Stage 2B. Den fem-års overlevelse for Stage 2 IDC er 86 prosent.
Stage 3 Prognose

Pasienter med Stage 3A IDC har en svulst som er 5cm eller mindre med en klump av kreftceller i axillaris lymfeknuter, eller en svulst som er 5cm eller større med en klump av kreftceller i axillaris lymfeknuter. Pasienter med Stage 3B IDC har alle størrelser svulst og kreft celler på brystveggen og /eller huden på brystet, eller kreftceller i armhulen lymfe eller lymfeknuter nær brystbeinet. Pasienter med Stage 3C har kreftceller i lymfeknutene under kragebeinet eller i brystbeinet. De fem års overlevelse for pasienter med Stage 3 IDC er 57 prosent.


Stage 4 Prognose

Stage 4 IDC er preget av metastaser. Dette betyr at kreften har spredd seg utover brystet og er et annet sted i kroppen. Størrelsen på svulsten og lymph node engasjement ikke saken, kreften har spredd seg, og er ikke lenger kureres De fem års overlevelse for Stage 4 IDC er 20 prosent

..

helse

· Lav-fett, lav-carb Meal Ideer 
· Ambien Addiction fortsetter! 
· Kamferolje Bytter 
· Smittsom utslett hos voksne 
· Hva øvelser bidra til å bli kvitt Belly Fat? 
· Gjør en nasal Wash 
· Menstrual migrene Symptomer 
· Er en katt som sover på uvanlige steder et tegn på sykdom? 
· Melatonin og Seasonal Affective Disorder 
· Hvordan behandle Infiserte myggstikk