Hvilken type Doctor er best å se for brystkreft?

En diagnose av brystkreft betyr at du må finne en lege som er spesialist på brystkreft. Din fastlege kan henvise deg til en, men mange foretrekker å forske og velge den de mener best passer deres behov. Husk at hvis du har brystkreft, vil du ikke være å håndtere med bare én lege. Du vil ha et team av medisinske fagfolk til å hjelpe deg med å håndtere alle aspekter av sykdommen din.
Finne den beste legen
onkologer

Leger den studien, diagnostisere og behandle kreft er onkologer. Det er mange områder av onkologi en lege kan spesialisere seg i, inkludert medisinsk, gynekologisk, kirurgisk, og stråling onkologi. Medisinske onkologer er opplært til å bruke medisinske metoder og kjemoterapi å behandle kreft. Gynekologiske onkologer diagnostisere og behandle kreft i kvinnelige reproduktive system, som inkluderer brystkreft. Kirurgiske onkologer er opplært til å gjøre biopsier, scene svulster, og fjerne svulster kirurgisk. Stråling onkologer er opplært til å behandle kreft ved hjelp av radioaktivt materiale.
Finne en Doctor

Den føderale regjeringen har nettsteder og organisasjoner for å hjelpe deg å finne en brystkreft lege . The American Cancer Society og National Cancer Institute er to organisasjoner som har avdelinger i de fleste områder. Universiteter, kan medisinske skoler, sykehus og forsikringsselskaper, og medisinske organisasjoner som American Society of Clinical Onkologi hjelpe deg å finne leger som er spesialister i behandling av brystkreft.
Velge en Doctor

Dine kriterier kan være forskjellig fra andres. En person kan kreve en lege med en stor seng måte mens en annen er fokusert på en lege hastighet på behandling suksess. Se etter en med en tilknytning til en erfaren sykehus som godtar din forsikring. Sørge for at legen er styret sertifisert, har hatt mange saker som ble behandlet med hell, og er involvert med kreftforskning.
Oncology team

Et team av medisinske fagfolk vil hjelpe legen din. Radiologer ta røntgenbilder av områder av dine bryster som leger trenger å se på. Patologer studere celler og vev under et mikroskop for å finne ut hvilken sykdom du måtte ha. Du vil ha kontakt med mange sykepleiere. Et sykehus sosialarbeider kan hjelpe med problemer du har, og en kostholdsekspert kan hjelpe deg å være så sunn som mulig under og etter behandling ved å hjelpe deg i å få de riktige næringsstoffene. Farmasøyter kan hjelpe deg å forstå medisinen du har fått foreskrevet.
Second Opinion

Mange nøler med å få en second opinion. Med brystkreft, får en annen mening er vanlig, og de fleste leger forventer og oppmuntrer andre meninger. Sørg for at din forsikring plan vil dekke en ny mening og lage en liste over de spørsmålene du har for legen du vil se.

helse

· Prosedyre & Policy for Hospital Lockdown 
· Bivirkninger av Reglan 
· Hvordan komme tilbake i form etter fødsel 
· Avslutte sigaretter Fakta 
· Administrerende Acid Reflux Disease 
· Om Sonoma Diet Plan 
· Hva er Robotic Assisted Surgery for fjerning av livmor fibroids? 
· Verktøy for å måle psykologisk stress 
· Hvordan hjelpe elevene til å overvinne frykt for læring 
· Discover The Truth About Kollagen hudpleie behandlinger