Ruthenium Som Cancer Treatment

Kreftforskning har vært i full sving i mange år, og forskere er på en konstant jakt etter behandlinger og kurer . Nylig har studier viser ruthenium , et metall som ligger i nærheten av gull og platina på perioden tabell av elementer , for å være effektiv i behandling av sekundære kreftceller. Funksjoner

Ruthenium , atomnummer førtifire på periodiske system , er en hard , hvit metall. Det er en effektiv herder for platina og palladium .
Ruthenium og Cisplatin

Ruthenium er kombinert med cisplatin , en platina - basert medikament som brukes til å drepe kreftceller , til mer hell målrette og ødelegge sekundære svulster .

sekundære svulster

Ruthenium forbindelser målrette sekundære svulster , også kalt metastaser , som danner når kreftceller sprer seg til andre deler av kroppen fra den opprinnelige kreftsvulsten .
herding svulster

Testene ble utført av Dyson resulterte i kur av 60 prosent av sekundære lungesvulster med kombinasjonen av ruthenium og cisplatin .
mer Forskning

En nyere studie av universitetene i Warwick og Leeds , og finansiert av Engineering og Physical Sciences Research Council, har vist ruthenium til betydelig ødelegge kreftceller i eggstokkreft og tykktarmskreft .

helse

· Slik Cure Frostbite 
· Hva er den medisinske Forkortelse for Left Eye? 
· Hvordan bygge Ioniske Detox Machines 
· Hvordan søker jeg om Medicaid i Georgia? 
· Foods som hjelper redusere forstoppelse 
· Hvordan overvinne HOCD 
· Om Aflac Funksjonshemming Forsikring Fordeler 
· Bloody Nose Remedy 
· God medisin for å kurere prematur ejakulasjon 
· Hvordan redusere leddsmerter for middelalderen og eldre voksne