Infrarød behandling for kreft

For mange år folk har visst om den helbredende effekten av varme og varme. I dag har etter år med forskere utviklet Infrarød teknologi (FIR). Den bruker varme og infrarød stråling for å redusere smerter forbundet med ulike medisinske tilstander og bekjempe kreftsvulster. Bakgrunn

FIR er et alternativ til mange tradisjonelle kreft behandlinger, inkludert kirurgi, strålebehandling og kjemoterapi. Infrarød stråling (som er usynlig for det blotte øye) redusere smerte og ubehag for kreft mens ødelegge ondartede celler.
Effekter på kreftceller

FIR er mye brukt lang med tradisjonelle behandlinger for å redusere smerte for kreftpasienter og også til å ødelegge kreftceller, og dermed hindre deres metastaser.

Andre fordeler

Studier viser at FIR er gunstig i å fremme avgiftning (fjerning av giftig avfall fra kroppen), øke sirkulasjonen av blod og oksygen sammen med å redusere smerter forbundet med medisinske tilstander som leddgikt, leddsmerter, og sår blant andre.
Time Frame

Far infrarød terapitimer er administrert i ca en time for en til to måneder av gangen. Varigheten av disse øktene avhenger av stadium av kreft som behandles.
Future

Japan, USA, India, Kina og Tyskland, er blant de landene øyeblikket studere skikker av infrarød energi for kreftbehandling. Som studiene fortsette, håper forskerne at kombinasjoner av infrarød teknologi med tradisjonelle behandlinger vil bekjempe kreft enda mer effektivt.

helse

· Hva er en tredje-Degree Burn? 
· Risikofaktorer av Teenage Drinking 
· Plantar fasciitis Wrapping Stabilisering Prosedyrer 
· Slik Stop DHT Og regrow en full leder av hår 
· Hjemmelaget Beauty behandlinger for å redusere ansikts rynker 
· Familie Rolle i Stroke Recovery 
· 2 Fakta om farene ved Tobacco
· Care Of The Human Hjerte 
· Hvordan bli gravid uten en periode 
· Hvordan Bedre Bruk en elektrisk rullestol