Familie Rolle i Stroke Recovery

Et hjerneslag er et tap av hjernens funksjoner på grunn av blod ikke er i stand til å strømme til hjernen. Når et hjerneslag oppstår, skade på en persons bevegelser, atferd, tanker og følelser oppstår. Et hjerneslag kan føre til lammelser, problemer med tale og språk, hukommelsesproblemer, problemer med å tenke eller problemløsning, samt problemer med å få rundt og omsorg for ens selvbilde. Det er av disse grunner at familien til et slag offer spiller en viktig rolle i sin tilfriskning. Viktigheten av rehabilitering

Rehabilitering hjelpemidler i å bygge pasientens styrke, koordinasjon, utholdenhet og selvtillit. Stroke rehabilitering lærer pasienten en rekke ting som de kan ha vært i stand til å gjøre alene før slaget inntraff for eksempel hvordan å bevege seg, snakke, tenke og spise. Stroke rehabilitering tar sikte på å hjelpe pasientene lære til de vanlige, hverdagslige ting som de var i stand til å gjøre alene før slaget inntraff.
Oppmuntring og støtte

En person som lider av et slag behov oppmuntring og støtte fra familien. Dette kan gjøres ved å besøke pasienten på sykehuset eller rehabiliteringssenter som kan øke moral eller et slag offer. Hvis den personen som har hatt slag har problemer med å snakke, ta kontakt med logoped og stille spørsmål om hvordan du kan hjelpe. I tillegg kan støtte og oppmuntring også gjøres ved å tilbringe tid med pasienten og ved å bli med pasienten i en rekke aktiviteter som å spille kort, se på TV, høre på radio, lese en bok for dem, spille et brettspill, eller bare ved å holde dem med selskap.
Bli Rehabilitering Sessions

Møtende noen rehabilitering økter sammen med slag offer er en annen måte at familiemedlemmer kan hjelpe noen utvinne fra et slag. Møtende rehabilitering økter er gunstig i å lære hvordan rehabilitering fungerer og hvordan du kan hjelpe et familiemedlem som har lidd et slag for å komme seg. Dette bidrar ikke bare offeret til å lære om rehabilitering, men familiemedlemmer også. I tillegg, møte med legene tillater familiemedlemmer til å stille spørsmål og finne ut om pasientens fremgang.
Practice Ferdigheter Lært
p Det er viktig at familiemedlemmer hjelpe personen som har fikk slag å praktisere ferdighetene lært i rehabilitering. Disse ferdighetene kan inkludere å lære å gå, snakke, spise, balansere, gjøre bruk av deres hender, og lære å snakke tydelig. Familiemedlemmer kan utføre aktiviteter som passer behovene og interessene til pasienten, slik at de vil være mer interessert i omskolering de funksjonene som de har mistet. Være klar over hva pasienten kan eller ikke kan gjøre alene, slik at pasienten kan få hjelp når det trengs.
Hjelp kun når det trengs

Sørg for å unngå å gjøre ting for pasienten hvis de kan gjøre det på egen hånd. Dette vil oppmuntre dem til å lære å gjøre ting på egen hånd og øke deres tillit. Hjelpe en stoke offer til enhver tid vil ikke tillate dem å få muligheten til å gjøre ting på egen hånd eller å få tilbake de funksjonene som de har mistet hvis familiemedlemmer gjør alt for dem.


helse

· Hvordan du driver en GoWalking Pedometer 
· Inner Ear infeksjoner hos voksne 
· Røyking Effekter på Male Semen 
· Slik tester for ionisering i Humans
· Hvordan Boost Your thymuskjertelen 
· Facelift Teknikker 
· Hvordan behandle Dysmorfofobi 
· Herpes II Behandling 
· Bruke tredemølle 
· Forklaring av ytelser Retention for Medicare