Livmorhalskreft Smerter i nakke, skulder, overarm

Hvor kreft forårsaker smerter i områder av kroppen langt borte fra det opprinnelige området, er det sannsynlig at kreften har metastastized, eller spre seg til områder langt borte fra den opprinnelige svulsten. Når det gjelder livmorhalskreft, smerter i skuldre, er armer eller nakke vanligvis et tegn på ekstremt avansert kreft, nødvendiggjør en endring i mål av behandlingsplanen. Livmorhalskreft

Ifølge medisinsk nettsted Medline Plus, er livmorhalskreft en av de vanligste kreftformer hos kvinner over hele verden, men hyppigheten av uoppdaget livmorhalskreft i USA er mye lavere på grunn av vanlig gynekologisk omsorg. Symptomer på denne sykdommen inkluderer uregelmessig menstruasjon, blødning etter overgangsalder eller kontinuerlig utflod fra skjeden.
Cancer Staging
p Som kreft utvikler seg, den beveger seg fra det opprinnelige området til omliggende lymfeknuter, og deretter beveger seg i hele kroppen til andre organer og vev langt borte fra det opprinnelige området. Ifølge American Cancer Society, er denne prosessen kalles metastatis. Kreften reiser vanligvis i bein, forårsaker lokalisert smerte og svekke den strukturelle integriteten av bein.
Lokalisert Upper Body Pain

Når en livmorhalskreft diagnose har blitt gjort, og du opplever vedvarende og lokaliserte smerter i nakken, skuldrene og armene, bør du umiddelbart gjøre en avtale med legen din for en full undersøkelse, som det er mulig at kreften har spredt seg til fjerne steder.

Hensyn

En annen mulig årsak til lokaliserte smerter i skuldrene, kunne overkroppen og armene være fra din kreftbehandling protokollen. Kjemoterapi og strålebehandling er begge kjent for å komme med (noen ganger tung) bivirkninger, inkludert resulterende smerter i hele kroppen. Mens det er mulig at kreften har spredd seg, er det også mulig at smertene er bare en bivirkning av behandling, så ikke bli unødig bekymret før du har blitt undersøkt av en lege.
Solution

Løsningen vil avhenge av årsaken til problemet. Hvis problemet har blitt utløst av behandlingen, kan forskrivning av flere smertestillende medikamenter bidra til å forbedre din livskvalitet. Hvis problemet har blitt utløst av metastatis av kreft, vil du sannsynligvis trenger å rådføre seg med legen din om reevaluating din nåværende behandlingsregime for å møte denne nye utviklingen.

helse

· Hva er årsakene til reoccuring urinveisinfeksjoner? 
· Bivirkninger av Medrol Dosepak 
· Slik pakker du ut Maca Root 
· Hvordan lage en Most Diet for en slagpasient 
· Hvordan Evakuer eldre Før en orkan 
· Matvarer som hindrer Ovarian Cancer 
· Om trapp klatring Rullestoler 
· Hydroxy Cut Side Effects 
· Tegn på Infant Cerebral Parese 
· Hva er symptomene på natriumnitrat Forgiftning?