Behandling for livmorhalskreft som har spredt

Livmorhalskreft er den tredje vanligste kreftformen som rammer kvinner over hele verden. Når den ikke er fanget tidlig, kan det spre seg og gå inn i fase 2B og utover, kjent som avansert livmorhalskreft. Hysterektomi

En hysterektomi er en av de vanligste behandlinger for livmorhalskreft. Under en rutinemessig hysterektomi, er livmoren fjernet, men eggstokkene er igjen i takt. Radikale hysterektomier ikke bare fjerne livmoren, men også den øvre delen av vagina og interne lymfeknuter.
Kjemoterapi

Pasientene får cellegift for å drepe kreft. Den tiden pasientene får behandling er unik for hver pasient. Håravfall, tretthet og gastrointestinale plager er vanlige bivirkninger av cellegift.
Radiation Therapy

Strålebehandling er en vanlig behandling for avansert livmorhalskreft, og brukes også for pasienter som har kreft som har kommet tilbake. Doser er vanligvis basert på størrelsen av pasientens svulst;. Med bivirkninger som infertilitet, håravfall, tørrhet og fibrose
Er det noen gang for sent for behandling
Avanserte livmorhalskreft behandlinger i stor grad avhenge av stadium av kreft, og hvis det sprer seg. Når den når scenen 4B, noe som betyr at det påvirker vitale organer som lever eller lunger, kan det vanligvis ikke være vellykket behandlet.
Prevention

Livmorhalskreft er en svært forebygges kreft. Rutinemessige årlige celleprøver bidra til fange leger tidlige forandringer i livmorhalsen før kreften utvikler seg. Livmorhalsen oppdaget av årlige celleprøver er generelt 100 prosent behandles.

helse

· Anger Management for tenåringer 
· Behandling for reflux i spedbarn 
· Hvilke matvarer kan du spise med Optifast? 
· Hvordan identifisere autoimmune sykdommer 
· Forebygging av adulterants i Food
· Botemidler for å senke kolesterolet 
· Hva gjør du når lider av knesmerter 
· Moringa produkter som naturlig supplement. 
· Resveratrol Anmeldt En liste over noen anti aging fordelene av resveratrol 
· Om førstehjelp teknikker