Lymfatisk leukemi Symptomer

lymfatisk leukemi symptomer er funnet hos barn. Dette er en kreft som finnes i benmargen, lymfeknuter og milt. Selv om omtrent 20 prosent av alle krefttilfeller kan tilskrives lymfatisk leukemi, er det den vanligste formen for kreft hos barn. Lymfatisk leukemi er ofte en plutselig innsettende sykdom og fører til anemi. Som benmargen svikter, symptomer på tretthet, lavt antall blodplater, unormale hvite blodlegemer blodverdier og en tendens til blåmerker eller blør lett kan oppstå. Anemi

Ifølge University of San Francisco Children Hospital (UCSF), påvirker lymfatisk leukemi den røde blodlegemer av barn berørt av denne type kreft. Normalt røde blodcellene transporterer oksygen i hele sirkulasjonssystemet. De lymfocyttceller, som er laget i benmargen, ikke helt moden og som et resultat, er ikke i stand til å bekjempe infeksjoner. Dermed barnet med lymfatisk leukemi blir svært blodfattig.
Bilder tilbakevendende infeksjoner

lymfatisk leukemi er en form for kreft som forstyrrer kroppens evne til å skape og opprettholde en sunn rødt blod celler teller, som fører til anemi. Ifølge UCSF, barn med anemi er underlagt tilbakevendende infeksjoner av alle typer, inkludert luftveier, bakterielle og virale infeksjoner. Barn med lymfatisk leukemi symptomer som normalt vil være i stand til å bekjempe en liten forkjølelse er plutselig gjenstand for å bli syk på de enkleste eksponering til en venn eller peer som er syk. Infeksjoner kan omfatte feber, rennende nese eller hoste.
Pain

Ifølge University of San Francisco, Children Hospital, barn med lymfatisk leukemi symptomer ofte føler smerter i ledd og bein fordi benmargen er overfull fordi det er overproducing blodlegemer som ikke er modning. Dette kan være en av de første symptomene på at foreldre blir kjent med som barn klager over at deres ben, hofter og knær vondt. Disse symptomene er ikke ofte lindres ved å bruke barnas aspirin eller Tylenol.
Problemer med å puste

Barn med lymfatisk leukemi symptomer har ofte problemer med å puste, ifølge UCSF. Lymfocyttceller samles rundt thalamus, som ligger i brystet. Dette kan føre til press i brystet og vanskeligheter med å blåse opp lungene som brystet trykkes ned av massen. Andre symptomer på denne komplikasjonen inkluderer tungpustethet og hoste og kan trenge øyeblikkelig medisinsk intervensjon.
Magesmerter

En av de symptomene som barn med lymfatisk leukemi kan oppleve smerte og trykket i sin mage og nyrer. Ifølge UCSF, er dette fordi milten, som påvirker immunsystemet og lagrer blod, kan være oppblåst med flere blodceller. Også, kan nyrene og leveren blir hovne som lymfocyttceller samles i disse organene. Barn kan klage over magesmerter eller at de føler seg "full" eller oppsvulmet som deres indre organer blir hovne og smertefulle.

helse

· Hva er bruken av karbamazepin? Hvordan hjelper det deg? 
· Hvordan redusere urinsyre i dag 
· Om Sinus Pressure 
· Slik Lavere Night Time blodsukkeret 
· Om ADHD hos voksne 
· Hvordan dra nytte av en mulighet 
· Hvordan finne den beste billige synsundersøkelse Prisene 
· The History of Rheumatology 
· Gode ​​råd om hvordan du kan hjelpe en sørgende Mesothelioma Relativ 
· Kliniske symptomer på anemi