Rollen arvelighet i leverkreft

Arv spiller en rolle i mange kreftformer i kroppen vår, og det er også en av faktorene som kan påvirke hvem som vil til slutt bli diagnostisert med leverkreft. Imidlertid er arvelighet ikke den eneste avgjørende faktor. Andre faktorer finnes også. Og selv om svulster i gallegang og lever er blant de vanligste svulstene opplevd i verden, det er ikke nødvendigvis sant for USA. Bare en femtedel av 15000 galleblæren, lever og galle skrift svulst tilfeller som oppstår årlig i USA er knyttet til leverkreft. Hemochromatosis

Hemochromatosis er et eksempel på den rollen arvelighet i leveren kreft, siden dette arvelig sykdom kan påvirke en diagnose av leverkreft. I hemokromatose, er kroppen akkumulere for mye jern i leveren, i tillegg til andre organer. Dette er et resultat av kroppens funksjonsfeil på grunn av noen arvelige forstyrrelse. Feilen oppstår når kroppen absorberer for mye jern gjennom maten i dietten.
Wilsons sykdom

Som hemokromatose er Wilsons sykdom også et resultat av en arvelig problem i kroppen. Mens hemokromatose er opphopning av for mye jern i kroppen, er Wilsons sykdom en oppsamling av for mye kobber i kroppen. Derfor kan denne tilstanden også være en arvelig medvirkende faktor i leverkreft, men det er mer sjelden enn hemokromatose
galactosemia

annen sykdom som spiller. en arvelig rolle i leverkreft er galactosemia. I motsetning til hemokromatose og Wilsons sykdom, betyr galactosemia ikke akkumuleres jern eller kobber i kroppen, i stedet akkumuleres det galaktose. Dette galaktose er akkumulert i blodet på grunn av en arvelig enzym mangel som forbyr konvertering til glukose.
Misforståelser

Siden det er en overflod av jern, kobber og glukose i kroppen av individer diagnostisert med disse sykdommene, noe feilaktig tror at dietten er problemet, men det er ikke tilfelle i hemokromatose, Wilsons sykdom, eller galactosemia. Disse forholdene er et resultat av nedarvede mangler, ikke utenfor faktorer som kosthold.
Geografi

USA er ikke det primære landet plaget med denne typen kreft. Japan, Kina og Afrika sør for Sahara er de tre dominerende steder internasjonalt for leverkreft.
Hensyn

Selv om kostholdet i seg selv er ikke en medvirkende faktor for leverkreft, Det er noen spekulasjoner om at dårlig drikkevann, jord og forurensede korn og andre matvarer kan være instrumental i de høyere leverkreft priser blir opplevd i Sub-Sahara Afrika, Japan og Kina.

helse

· Hvordan forbedre søvnapné Med nesekirurgi 
· Hvordan lage varm hvitløksolje for ørebetennelser 
· Hvordan gjøre en Raw Diet 
· Hvordan trene med multippel sklerose 
· Hvordan behandle Hikke med hjem rettsmidler 
· Blæren prolaps og bekkensmerter 
· Hvordan få en sikker Tattoo 
· Abscess tann hjem rette 
· Medisinsk Symptomer på Thyroid Disorder 
· Deep Dental Cleaning Informasjon