Symptomatisk Kontroll av Lung Cancer

Lungekreft er den vanligste formen for kreft på verdensbasis. Sigarettrøyk er den vanligste risikofaktor for lungekreft. Selv om det er andre risikofaktorer, som for eksempel langvarig eksponering for asbest og stråling, har røyking blitt vist seg å være nummer én risikofaktor. Jo mer du røyker, og jo lenger du har røykt, jo høyere vil risikoen være for å utvikle lungekreft. Om Lung Cancer

Når celler deler seg og generere på en ukontrollerbar måte, en masse, referert til som en svulst, vil noen ganger danne. En svulst kan enten være godartet eller ondartet. I form av kreft, er en svulst betraktes ondartet. Ondartede svulster vil spre seg i hele kroppen på en rask og progressiv måte. Lungekreft utvikler seg raskt i hele kroppen vanligvis påvirker områder, for eksempel hjerne, lever, bein og binyrene, og er derfor livstruende.
Symptomene på lungekreft
< p> Lungekreft symptomer inkluderer vedvarende hoste eller brystsmerter, tungpustethet, hoste opp blod, heshet, manglende appetitt, vekttap, kronisk tretthet, hevelse i ansiktet og halsen områder eller åndenød. Pasienter med dyspné har en smertelig plagsom bevissthet om egne puste handlinger. Dyspné er vanligvis oppleves av pasienter som har et mer avansert nivå av lungekreft.
Behandling og kontroll av Lung Cancer Symptomer

For å behandle symptomer på lungekreft, ville ha en lege for å bestemme årsaken til symptomene. Ifølge Patrick Dempsey Senter Cancer for Hope and Healing, visse årsaker til symptomer og behandlinger inkluderer "svulst hindring (øvre luftveier, bronkitt eller superior vena cava), strålebehandling, hormonbehandling, eller kjemoterapi for svulster." Radiofrekvens abalation er en annen form for kreftbehandling tilbød at forsøk på å drepe kreftceller ved hjelp lokaliserte varme metoder.
Symptomatisk Ledelse

lungekreftpasienter er ofte gitt symptomatisk ledelse behandlinger , slik som oksygen, medisinering og livsstil rådgivning. Det anbefales at pasienter med lungekreft slutte å røyke for å redusere smertefulle symptomer relatert til lungekreft. Beroligende midler og beroligende midler er tilgjengelige for å hjelpe pasienter håndtere smerten forbundet med lungekreft, slik at de er i stand til å hvile. Flere kreftpasienter er også behandlet med morfin.
Fordeler med ikke-kirurgisk behandling

ikke-kirurgisk behandling av lungekreft er mest effektiv når kreftceller er sentralisert i lungene. Det er økonomiske fordeler overfor ikke-invasiv behandling på grunn av det faktum at det koster betydelig mindre enn kirurgiske prosedyrer gjør. Anestesi blir generelt ikke nødvendig for ikke-kirurgisk behandling. Pasienter kan gjenoppta daglige aktiviteter dagen etter at behandlingen er utført. I de fleste tilfeller kan smerte og lidelse bli løst med denne behandlingen, som har færre komplikasjoner enn kirurgiske prosedyrer.

helse

· Symptomer på EEE Virus 
· Lysterapi for Pain Relief 
· Kosttilskudd for ADHD barn 
· Hvordan unngå Winter Weather Driving Ulykker 
· Hvordan Raise My Kjerne Body Temp Med en Oppvarming Pad 
· Viktigheten av å bruke en høykvalitets Protese Eye Smøring 
· Ioniske fotbad Fakta 
· Hvordan lage en rask og sunn frokost Drink
· Slik fjerner Tarter under tannkjøttet 
· Silikon bryst implantat Problemer