Strålebehandling for lungekreft Knuter

Den ledende årsak til kreft dødsfall i USA er lungekreft. Ifølge American Cancer Society, er det så mange som 170 000 nye tilfeller hvert år, og lungekreft dreper flere mennesker enn bryst, nedbrutt, og tykktarmskreft til sammen. Knuter i lungene er små, brune, runde flekker og er ganske vanlig. De fleste er godartet, men noen kan representere de tidlige stadier av lungekreft. Symptomer

Det er få symptomer på lunge knuter. Ofte de er oppdaget på en X-ray som et tilfeldig funn, eller noe som ikke er relatert til årsaken til X-ray. Hvis de er ondartet eller kreft, vil de ekspandere og vokse over tid og kan begynne å forårsake symptomer som kortpustethet eller brystsmerter.
Radiation Therapy

Stråling terapi består av høy-energi røntgen stråler rettet mot nodul. Målet er å krympe svulsten og lindre symptomene. Effektivitet er knyttet til den type levering og de andre behandlingene utført i forbindelse med stråling.

Bivirkninger

Bivirkninger av stråling inkluderer tendensen til dekk lett, tap av hår på brystet, tap av matlyst, hud irritasjon og betennelse i lungene.
ekstern strålebehandling
p Med den ekstern stråle teknikk, en stråle av X-stråler er rettet mot svulsten, men må gå gjennom huden og muskelen for å få til det. Denne behandlingen foregår over omtrent seks uker, med gode resultater og færre bivirkninger enn med andre metoder, ifølge Radiologi Info.org.
Konforme strålebehandling

konforme stråling anvender et 3-D bilde av nodul, tatt av CT-skanning som et mål. Strålingen strålen følger deretter til formen av svulsten, tepper den, og krymper det. Denne typen stråling fører til færre problemer for sunn lungevev enn ekstern strålebehandling. Det er mest effektiv på pasienter med kreft er ikke avansert.
Brachyterapi

brachyterapi, er et radioaktivt frø eller frø, plantet med et tynt rør som er lagt direkte på stedet av nodule. Dette kan lindre symptomene, men ikke kurere kreft. Ifølge RadiologyInfo.org, er brachyterapi den minst effektive formen for strålebehandling.

helse

· Alvorlig Acid Reflux Symptomer 
· Vekttap & Hypothalamus 
· Når bør jeg gå til vekttap kirurgi Klinikk? 
· DIY Teeth whiteners 
· Etterspørselen etter Formulert Food Products Are On The Rise! 
· Vanlige Cures For kronisk hodepine 
· Losing Vekt 3 trinn for å Bland Sosialt samvær med slanking 
· Helse problemer på grunn av Assisted Reproductive Technology 
· Kunnskap er Neccesay To Beat Utsettelse 
· Perfection Tilbyr Perfection