Diagnose og behandlinger for mesothelioma Lung Cancer

Mesothelioma lungekreft er en type ondartet mesothelioma, en sjelden krefttype som påvirker indre organer. I lungene tilstanden kalles pleural ondartet mesothelioma. Dette er den mest vanlige formen for mesothelioma, og påvirker vev som omgir lungene. Symptomer

Symptomer på mesothelioma lungekreft inkluderer kortpustethet, smertefulle og tørr hoste, brystsmerter under ribbeina, smertefull pust, uforklarlig vekttap, og uvanlige klumper under huden på brystet.

Årsaker

Mesothelioma lungekreft er forårsaket av en genetisk mutasjon av celler som får dem til å formere seg ukontrollert. Medvirkende faktorer er miljøet, arvet forhold, helsemessige forhold og livsstil valg.
Diagnose

Mesothelioma lungekreft er diagnostisert med en lege eksamen og en biopsi, som er kirurgisk fjerning av en del av de berørte vev for laboratorieundersøkelse.
Behandling

Behandling av mesothelioma lungekreft er utviklet primært for å gjøre pasientene komfortabel, siden det har ingen kur, og er vanligvis diagnostisert på et avansert stadium av sykdommen.
fjerning

kirurgi brukes til å fjerne kreften og kan lindre eller redusere symptomene. Prosedyrer inkluderer kirurgi for å fjerne overflødig væske, kreftvev rundt lungene, eller en hel berørte lunge. Blir
kjemoterapi /stråling

kjemoterapi og stråling også brukes til å drepe kreft celler og hindrer deres spredning. Leger kan kombinere kjemoterapi, stråling og kirurgi for å behandle kreft.

helse

· The Best Bedtime Foods for en diabetiker 
· Bivirkninger av sublingual Immunterapi 
· Hvordan ta vare på magen 
· Blood Utslipp i overgangsalderen 
· Partial Birth Abort Definition 
· Bakteriell vaginose Infeksjon-Natural behandlinger for bakteriell vaginose 
· Crystal Bowl Healing 
· Hva Acid er til stede i magen? 
· Slik fjerner Flått med bomull baller og såpe 
· Hvordan lage varm hvitløksolje for ørebetennelser