Cotton Fiber & lungesykdommer

Eksponering for rå bomull kan forårsake lungesykdom. En mann ved navn Jesse Leach dokumentert dette i 1863 midt rapporter til sykdom og tidlig død i Lancashire (England) bomull kvernhus. Planter har kommet en lang vei siden da. De nå skal informere sine arbeidstakere om risikoen. De har også forebyggende tiltak for å sikre de ansatte ikke utvikler ødeleggende og ofte dødelig lungesykdom. Kronisk obstruktiv lungesykdom

Ill helse fra å jobbe i bomull tekstilindustrien er ingen hemmelighet. Bomull støvet legger seg i lungene til arbeiderne. Over tid fører dette til en ødeleggende sykdom i lungene kjent som KOLS. Det fører til at luftrørene i lungene til å miste sin elastisitet og stivne. Dette fører til redusert lungekapasitet og ødelegger sac vegger rundt lungene. Veggene i luftveiene også bli tykk eller betent med økt slimproduksjon ofte blokkerer dem.
Byssinosis

Ifølge North Carolina Department of Labor sin Occupational Safety and Heath Program , er rå bomull støv skylden for flere former for pustevansker og lungesykdom. Byssinosis er en sykdom som forårsaker progressiv tetthet i brystet og pustevansker. Helsemyndigheter mener årsaken til byssinosis i bomull arbeidere knyttet til en forurensning i rå bomull, selv om bevisene er fortsatt usikker. Helseformål nøye overvåke arbeidere for symptomer (kortpustethet, økt slimproduksjon) om hva som vil utvikle seg til en ødeleggende lungesykdom.
Forebygging av Cotton-indusert lungesykdom

OSHA forskrifter krever arbeidsgivere til å informere arbeidstakere av den potensielle risikoen for bomull fiber og støv eksponering i bestemte områder hvor de arbeider. Ansatte må bruke åndedrettsvern i visse områder av mill for å redusere eksponering og forebygge langvarig lungeskade. Selskaper teste montert åndedrettsvern som sikrer at de fungerer ordentlig. Arbeidere må ta forholdsregler og holde seg informert å unngå disse formene for sykdom.

helse

· Hvordan øke antall røde blodceller 
· Faktorer som påvirker Health Care 
· Fordelene av en Mercury termometer 
· Bygging Helse & Sikkerhet Lover i Nederland 
· Hvordan en Oxygen Machine kan øke Salons Forretninger 
· Hva slags mat inneholder Sildenafil 
· Farging stadier av Bruises 
· Hvordan lage en Emergency Survival Kit 
· Hva er årsakene til matforgiftning? 
· Hvordan forlenge levetiden på en kunstig hofte