Hva er årsakene til lymfom?

Lymfom er en type kreft der cellene i lymfekjertler vokse ukontrollert og blitt kreftsvulster. Mens det er flere forskjellige typer lymfom, er det ikke klart nøyaktig hva som utløser eller forårsaker kreft å begynne å vokse. Imidlertid kan flere risikofaktorer øker sannsynligheten for å utvikle lymfom. Disse risikofaktorene inkluderer kjemisk eksponering, autoimmune sykdommer, bruk av immundempende medikamenter, et svekket immunsystem, alder og genetikk. Kjemisk eksponering

Ifølge eHealthMD, arbeider eller bor i et miljø der kjemisk eksponering for løsemidler, sprøytemidler eller plantevernmidler oppstår kan øke potensialet for å utvikle lymfom. En annen kjent kjemisk som kan forårsake utvikling av lymfom er nitrat, som kan forurense vannet. Disse kjemikaliene er alle kjent for å forårsake mutasjoner i celle utvikling, bidra til vekst av kreftsvulster.
Autoimmune sykdommer

Dr. Wendy Hu av Huntington Memorial Medical Center Department of Oncology i Pasadena, California, sier at spesifikke autoimmune sykdommer, slik som systemisk lupus eller leddgikt, kan være en medvirkende faktor i en person å utvikle lymfom. Potensielt kan dette være på grunn av det faktum at disse forholdene er preget av immunsystemet angriper friskt vev i kroppen.
Immundempende medisiner

Ifølge Dr. Hu, kan immunosuppressive legemidler påvirker kroppens evne til å forkaste usunne celler. I likhet med hva som skjer med immunsystemet, kan defekte og muterte cellene vokse til kreftsvulster som følge av immunsystemet undertrykkes. Immundempende medikamenter er ofte gitt som en del av cellegiftbehandling for andre typer kreft eller som behandling for sykdommer, slik som systemisk lupus og leddgikt.
Svekket immunsystem

En annen faktor som kan bidra til å utvikle den potensielle lymfom er en svekket immunsystem. Virus som HIV kan undertrykke immun-systemet slik at den ikke angriper tilstrekkelig skadet eller potensielt muterte celler. Ifølge Dr. Hu flere andre infeksjoner faller i samme kategori som HIV: Epstein-Barr, hepatitt B og C, h pylori og human T-lymfatisk virus type 1 (HTLV1). Epstein-Barr er assosiert med mononeucleosis og h pylori er assosiert med magesår.
Alder og genetikk

Alder og genetikk også er medvirkende faktorer i hvorvidt en person vil utvikle lymfom. Ifølge Dr. Hu, er den eldre en person økt sjanse for å utvikle lymfom. Lymfom er en tilstand som er mer sannsynlig hos personer som er i 50-årene og eldre enn hos yngre individer. I tillegg, hvis en person har en familiehistorie med lymfom, er det en økt sjanse for å utvikle lymfatisk kreft.

helse

· Tips om Belly Fat Loss 
· Hva kan man forvente Fra Rådgiving for depresjon 
· Shimano er den mest Regnes Brand For Cycle Accessories 
· Hospital Equipment Repair Training 
· Hva slags folk er gode kandidater for metall tenner tannregulering? 
· Hamstring Rehab Øvelser 
· Hvordan Cut en Aloe Plant 
· De fire essensielle fordel av en Riktig Colon Cleanse 
· Dietter som fungerer: The Raw Food dietter Exposed 
· Naturopathic Allergi behandling for barn