Den beste behandling for Mantle celle lymfom

Mantelcellelymfom er en svært sjelden type non-Hodgkin lymfom. Lymfocytter er hvite blodlegemer, en lymfom er en type kreft som danner fra lymfocytter. Lymfocytter er lokalisert i lymfeknuter og i andre områder av kroppen din som utgjør immunforsvaret. Lymfom kreft kan lett spre seg til andre områder av kroppen din, og behandling varierer avhengig av hvor avansert din kreft er. Kjemoterapi
Håravfall er et vanlig kjemoterapi bivirkning.

Ifølge Cancer Care, kan en kjemoterapeutiske cocktail kjent som hyperVCAD hjelpe med behandling av mantelcellelymfom. Fire medisiner brukes med hyperVCAD: cyklofosfamid, vinkristin, doksorubicin og deksametason. Navnet "hyper" er en forkortelse for hyperfractioned, betyr som vil bli gitt de medisiner ved forkortede støt for å redusere mengden av alvorlige bivirkninger forårsaket av behandling. Kjemoterapi kan føre til hårtap, kvalme og oppkast, tretthet og muskelsmerter.
Stråling
Stråling maskin

Stråling kan bidra til å drepe kreftceller. Imidlertid vil stråling for mantelen celle terapi ikke være den eneste form for behandling fordi lymfomer kan oppstå overalt i kroppen din. Du vil bli gitt hva som er kjent som et monoklonalt antistoff i forbindelse med stråling. Et monoklonalt antistoff er lab-laget av en enkelt celle til hensikt oppsøke og ødelegge kreftceller.
Bilder proteasomhemmere

Kroppen din inneholder proteasomes, som er protein komplekser. En proteasominhibitor er et medikament som hemmer veksten av proteiner som er nødvendig for celle utvikling. Når du får en proteasominhibitor, kreftceller er i stand til å vokse og overleve. Ifølge The Leukemi og lymfom Society, FDA-godkjente proteasominhibitor for mantelcellelymfom er bortezomib.
Stamcelletransplantasjon

stamcelletransplantasjon er ansett som en aggressiv form av behandlingen. Stamceller kan fjernes fra en prøve av eget blod, eller donorceller kan brukes for prosedyren. Ifølge Mayo Clinic, før en stamcelletransplantasjon, vil du gjennomgå det som kalles condition. Condition betyr at du vil få enten stråling eller cellegift før prosedyren for å sikre at kreftceller har blitt ødelagt.
Kliniske studier

Mens behandlinger kan hjelpe din lymfom, det er vanlig å utvikle et tilbakefall. Du kan også utvikle behandling motstand, noe som betyr behandlinger som allerede er brukt kan ikke være effektiv lenger. Det finnes kliniske studier blir utført på mantelcelllymfom som kan introdusere deg til behandlingsmetoder som ikke ville bli gitt på annen måte. Leukemi og lymfom Society gjennomfører for tiden kliniske studier på behandling med bortezomib i forbindelse med andre kombinerte kjemoterapeutiske behandlinger for å bidra til å bekjempe mantelcellelymfom.

helse

· Hva er fordelene med Chitin? 
· Dietary Supplement Definition 
· Slik fjerner en Innsydd Tick 
· Ufrivillig Cycle of Bevegelser i Parkinsons sykdom 
· Hva som forårsaker falsk positiv HIV? 
· De beste sykehus i Sør-California 
· Hva er Testosteron Ansvarlig for? 
· Hvordan å detox kroppen din raskt 
· Lap Band Tetthet og mensen 
· Scar Removal Process for strekkmerker