Hva er behandlingen for B celle lymfom?

B-celle lymfom, også kjent som non-Hodgkins lymfom, er en samlebetegnelse for alle non-Hodgkins lymfom som påvirker B-lymfocytter produsert av lymfe vev i kroppen. Det er mer enn et dusin bestemte typer B-celle lymfom, og behandling er avhengig av hvilke faktorer knyttet til skadedes form og stadium av sykdommen. B celle lymfom

lymfom er en type kreft som utvikler seg i lymfesystemet av kroppen. De mest berørt celler, lymfocytter (innen lymfesystemet) er to typer hvite blodlegemer, B-lymfocytter og T-lymfocytter. B-celle lymfom oppstår når B-celler produseres av lymfevev er defekte, bli kreft og raskt spre seg og spre seg i hele kroppen. B-celle lymfomer kan enten være aggressiv eller saktevoksende, og denne forskjellen mellom ofte bidrar til å bestemme hvilke behandlingsalternativer er best for hvilke peoplel.
Kjemoterapi

kjemoterapi kan være brukes til å effektivt behandle både treg-eller raske B-celle lymfomer. Kjemoterapi bruker spesialiserte medikamenter som mål og drepe raskt dele eller unormale celler. B-celle lymfomer som er ekstremt aggressive kan ofte bli bremset ned og kontrollert av sterk cellegift behandling. Kjemoterapi er ofte brukt sammen med strålebehandling.
Radiation Therapy

Strålebehandling er best brukt til å behandle B-celle lymfomer som ikke er aggressivt raske og som er innenfor fase I eller fase II av sykdommen. I fase I, er cancerous B-celler som ligger innenfor en lymfeknute og ingen andre steder i kroppen. I trinn II, kreft har spredd seg til to lymfeknuter, begge på samme side av kroppen. I begge tilfeller kan strålebehandling effektivt målrette og behandle kreft.
Stamcelletransplantasjon

I denne behandlingen, noen av pasientens blod er fjernet og kjørt gjennom en spesialisert maskin som skiller de udifferensierte stamceller fra resten av cellene og væske. Cellene blir behandlet for å gjøre visse eventuelle gjenværende kreftceller blir ødelagt, og de gjenværende stamceller er tilført tilbake inn i pasienten. Denne behandlingen øker sannsynligheten for at yout vil ha sunne, riktig fungerende celler differensierer i lymfesystemet. Stamcelletransplantasjon terapi er vanligvis bare brukes på personer med ekstremt aggressive lymfomer.
Radioimmunterapi

Radioimmunterapi bruker antistoffer som er rettet og selektivt binder seg til kreftceller B-lymfocytter. Disse antistoffene er koblet til en radioaktiv substans. Når B-celler som kommer i kontakt med antistoffet, og den radioaktive molekyl, er B-celle ødelagt, med liten skade gjort til andre celler og vev i kroppen. To radioimmunterapi narkotika, Zevalin og Bexxar, har blitt brukt med stor suksess i behandling av B-celle lymfom.

helse

· Asbest fra kontoret 
· Bivirkninger av Yasmin p-pille 
· The Dirty Truth About Koloskopier 
· Forskjellen mellom Arvet & Environmental trekk 
· Hvordan bygge 40 pounds av muskel 
· Om Medicare helseforsikring planer 
· The After Effects av en Mini-Stroke 
· Elektrolyttforstyrrelser = Dårlig helse 
· Forebygge Sea Sykdom 
· Øvelse For bryst