Hvem er i faresonen for å få kreft fra asbest?

Eksponering for asbest kan forårsake kreft som mesothelioma, en tilstand som påvirker linings av ulike organer. Andre former for kreft som lungekreft, magekreft, og tykktarmskreft har linker til asbest, med visse befolkningsgrupper mer i faresonen. Hensyn

Personer som utvinne asbest er i stor risiko for å utvikle kreft fra sitt arbeid. Deres konstant eksponering for asbest øker sine sjanser for å pådra kreft, selv lenge etter at de har avsluttet sitt arbeid i gruvene.
Effects

Medisinsk vitenskap har identifisert bil mekanikk som har økt oddsen for lider av asbest-relatert kreft, siden de ofte arbeider på deler av en bil som inneholder asbest som bremser og clutch, og de puster inn asbest partikler.
Potential

Arbeidere i skipsverft, raffinerier, jern og stålverk, og planter som gjør asbest produkter er mer utsatt for potensielt utvikle kreft ved eksponering deres.
Typer

Carpenters, elektrikere, kjele mekanikk, kran mekanikere, pipefitters, malere, taktekkere, og sveisere har hyppig eksponering for asbest, øker risikoen for kreft.
Warning

Noen vanlige husholdningsprodukter som strykebrett dekker, brødristere, grytekluter og hårføner på en gang inneholdt asbest. Personer som har hatt løpende kontakt med disse elementene over tid kan etter hvert utvikle kreft.

helse

· PCOS Infertilitet Dietter 
· Informasjon om Lumineers 
· De beste behandlingene for Uoppmerksom ADD 
· Alternative Prostata Biopsi 
· Informasjon om hudutslett Molluscum 
· Hvordan bli kvitt Sinusitus Hodepine 
· Liste over matvarer for Atkins 
· Tick, Tick, Tick: Dine Toalettsaker Are A Time Bomb 
· Høy Kolesterol - 6 Nyttige Naturlig rettsmidler og urte behandling 
· A Good Low-Carb Diet & Exercise Plan