Er Kulepenn Ink Toxic?

Kulepenner er svært populært med barn fordi de kommer i en rekke farger og størrelser. Blekk forgiftning er en felles frykt for foreldre som har barn i skolealder som bruker blekk penner til å skrive eller tegne på huden og andre vanlige stedene. Toksisitet

Alle kulepenner er laget med ikke giftig blekk. Produksjon og innhold av penner er regulert i de fleste land. I det siste blekket forgiftning har vært en stor bekymring for foreldre med små barn som kan trekke på seg selv eller har blekk smitte av papir på sine hender og armer. Heldigvis er ikke dette et problem med kulepenn blekk.
Modern Bruk
p Det er populært for skolebarn å tatovere seg med kulepenner. Kulepenner kommer i ulike farger, blant annet neon og hvitt, og er i stand til å skape intrikate og fargerike, men midlertidige, kulepenn tatoveringer. Blekket er ikke giftig, og dette faktum gjør populariteten av pennen ikke lenger et sikkerhetsproblem.
Ink fjerning

Stopp blekk sprer seg. Kulepenner arbeide på en måte der væsken renner ut forbi ballen, slik at blekket til å lekke ut og skape store flekker når den holdes i samme posisjon. Pennen kan også eksplodere og skade materialet. Det første du må gjøre er å stoppe spredning av blekk på stoffet med en blanding av 50 prosent av ammoniakk og 50 prosent hydrogenperoksid. Spray denne blandingen på området, og blekket vil slutte å spre. Deretter bruke rensemiddel du velger og bruke den på flekken. Gni løsningsmidlet i bør ikke spre blekket siden den er fanget av en kombinasjon av ammoniakk og hydrogenperoksid. For de som har det travelt, kan blotting rubbing alkohol på flekken fjerne det raskt.
Ink Poisoning

Poisoning ingredienser som finnes i penner er en blanding fargestoffer, pigmenter, løsemidler og vann. De er vanligvis funnet i flasker blekk og sikkert, (vanligvis eldre merke) av blekk penner. Symptomene på forgiftning er øye irritasjon, misfarging av hud og andre slimhinner. Store mengder blekk må inntas før forgiftning kan forekomme. Hvis forgiftning oppstår, ikke brekninger. Det kan være nyttig for å vaske blekket fra huden dersom en slik er til stede. Blekk forgiftning er svært sjelden bare på grunn av hvor mye blekk som må svelges.
Konklusjon

Ink forgiftning forekommer sjelden. Nye teknologier samt nye penn design og produksjon standarder gjør det i stor grad en frykt som hører til i fortiden. Selv om skriving eller "tatovering" på seg selv er ikke nødvendigvis sunt, vil det fortsatt ta store mengder kjemiske inntak til å virkelig bli syk. Hvis du frykter blekk forgiftning eller andre kjemiske interaksjoner som kan oppstå gjennom misbruk av skrivesaker forskning produktet før kjøp.

helse

· Hjelp for de med livmorhalskreft Degenerative Disc Disease 
· Hvordan bruke Banana Peel For Skin Care 
· Hvordan vite om har den stoppet 
· Regler og forskrifter i Georgia Medicaid fordeler for sykehjemspasienter 
· Bowtrol Colon Cleanser gjennomgang 
· Positivt og ulemper Ecosystems 
· Hvordan komme i en Portable Mild Hyperbaric Chamber 
· Lite spill Diet for Crohns og kolitt Sykdom 
· Hvordan Clean Out Blokkerte eggledere 
· 7 veier til Best Acne Cure