Hva er behandlingen for Morphea Basal Cell Cancer?

Ifølge National Cancer Institute, er morphea basal celle kreft en type hudkreft som forårsaker små svulster skal vises på ansiktet og andre deler av kroppen. Vanlige behandlinger for denne typen kreft er kirurgi og strålebehandling. Kreften har en høy rente kur hvis den er fanget i de tidlige stadier. Kreften vises i form av en rød lapp eller flassende lesjon på huden. Kirurgi

Ifølge AP John Cancer Research Institute, vises basal celle kreft vanligvis på hodet og nakken. Instituttet sier kirurgi er en behandling for morphea basal celle kreft. Området er nummen med lokal bedøvelse, og kreften er skåret bort fra huden. Kirurgen vil vanligvis kutte ytterligere biter av hud på sidene og under for å være sikker på at all kreften ble fjernet. Denne behandlingen er svært effektiv, men det etterlater et stort arr. Laser terapi kan også brukes til å redusere arr og drepe kreftceller.
Stråling

Ifølge National Cancer Institute, er strålebehandling (stråling) en logisk behandling valg for basal celle kreft. Denne behandlingen kan brukes etter operasjonen for å sikre at alle kreftceller blir ødelagt. Oppfølgingsbesøk for å sikre at kreften ikke har kommet tilbake. Denne behandlingen bruker stråling bølger å drepe kreftceller. Stråling sendes ut til målområdet på huden berørt. Normale celler er i stand til å gjenopprette fra skade, mens kreftcellene dør av. Denne behandlingen kan være svært vellykket med oppfølgingsbesøk.
Cyrosurgery

Ifølge Medline Plus, er en annen behandling for basal celle kreft cyrosurgery. Cyrosugery er en kirurgisk behandling for å fryse og ødelegge unormale vev. Kirurgen injiserer flytende nitrogen inn i vevet, som fryser ved kontakt. Denne behandlingen forårsaker mild svie og smerte, men oppgangen er kortere enn standard kirurgi.
Medical-Grade Kremer

Ifølge Medicine Net nettsted, morphea basal celle kreft kan også behandles med medisinsk kvalitet kremer som Fluoroplex. Kremen dreper kreftceller, men flere programmer er nødvendig over en periode for å eliminere kreft helt. Denne kremen er et alternativ til kirurgi, men det kommer med bivirkninger som brennende og betennelse i huden.

helse

· Naturlig rettsmidler for acid reflux sykdom 
· Proton Therapy for Cancer 
· Childhood Fedme Statistikk Raising En Alarm 
· Kalligrafi Stroke Styles
· Beskrivelse av Gravende Wolf Spider 
· Koblinger mellom koronar hjertesykdom og kosthold 
· Gun Låser Vs. Lock Boxes 
· Dental instrumenter som brukes i Prosthodontics 
· Hvordan finne ICD-9 Prosedyre Codes 
· Pitabrød Nutrition