Gode ​​tips for prostata helse

Prostatakreft er et stort problem for menn over 40 år. Noen menn er mer utsatt for å utvikle prostatakreft, gjennom genetikk, rase og alder. Men du kan også kutte risikoen for å utvikle prostatakreft eller andre prostata sykdommer gjennom valg av livsstil som holder prostata i god helse. Etter en sunn livsstil med riktig kosthold og tilstrekkelig mosjon kan bidra til å holde prostata i tip-top form og holde sjansene for å utvikle prostatakreft ned. Diet

diett som du velger vil ha en stor betydning for hvor utsatt du er for å ha problemer med prostata. The Prostate Cancer Foundation bemerker at en diett som er høy i fett kan føre til at kroppen til å produsere mindre antioksidanter, som er avgjørende for å holde en sunn prostata og warding av sykdom. Som sådan, bør du konsentrere deg om et kosthold som inneholder rikelig med magre proteiner fra kilder som kylling og fisk. Hold deg unna fritert mat, og erstatte i stedet rå matvarer, som for eksempel grønne greener, og sunn, antioksidant rike frukter som tyttebær og blåbær. Lykopen har også vist seg å øke antioksidant produksjon i prostata, så se etter tomat-baserte produkter for å øke inntaket. Andre matvarer for å unngå å inkludere de som er grillet eller forkullet. Den kreftfremkallende stoffer som finnes i forkullede mat kan inflame prostata, forårsaker flere problemer.
Trening

Å sørge for at du har et daglig treningsprogram på minst 30 minutter av fysisk aktivitet kan drastisk redusere risikoen for prostata sykdommer 10 prosent til 30 prosent. Fysisk aktivitet kan bidra til å stabilisere hormonnivåer, som da kan føre til ukontrollert prostatakreft. Tilsvarende, da det er en klar sammenheng mellom fedme og prostata sykdommer, hjelper daglig mosjon for å holde mennene i form og deres risiko for prostata sykdommer ned. Strebe etter 30 minutter med mosjon daglig, og pass på å få pulsen opp for de beste fordelene.
Screening
p Hvis du er over en alder av 40, bør du snakke med legen din om screening for prostatakreft snart. Mens de fleste menn som er diagnostisert med prostata sykdommer er over 50, må du starte screening for å se etter faresignaler før den tid. En screening tester ser for livsstil, vaner og genetiske predisposisjoner til prostata sykdommer, sammen med testing for unormal vev. Jo tidligere du begynner screening, jo bedre sjanse har du til å kjempe mot sykdommen når den er funnet, før heller enn senere. Screenings bør gjøres årlig eller som anbefalt av legen din.

helse

· Om Alvorlig Sciatic Pain 
· Provigil Brukes for ADHD 
· Dosering av Amoxicillin å Cure Gonoré 
· Hvordan unngå nattesvette 
· Spinal Pain Treatment for Lung Cancer 
· Avinza Side Effects 
· Beskriv brystsmerter Før en Heart Attack 
· Hva er Armour? 
· Sikkerhetsmessige Emner for Møter 
· Hva er Willard Vann