Stråling eller Cobalt for kreftbehandling

The National Cancer Institute viser at halvparten av kreftpasienter gjennomgår strålebehandling enten som den viktigste behandlingen eller i kombinasjon med andre former for behandling. Kobolt behandling er en strålebehandling brukes for behandling av kreft. Betydning

Formålet med kobolt terapi er å drepe kreftceller og hindre kreften spre seg til andre organer. Det kan hjelpe ødelegge eller skade genetisk materiale av kreftceller, og hindrer sin raske vekst og divisjon.
Fordeler

Cobalt strålebehandling er en smertefri og lokalisert form for behandling for kreft som forårsaker skade kun til målrettede kreftceller. Det er en allsidig behandling mot kreft som kan brukes alene i noen fase av behandling eller i kombinasjon med andre kreft behandlinger.
Forberedelse

Magnetic resonance imaging (MRI) og computertomografi (CT)-skanninger bli brukt til å bestemme den nøyaktige posisjon og størrelse av kreftsvulst. En stråling onkolog er ansvarlig for å bestemme dosen av stråling og behandling frekvens.
Bivirkninger

Kvalme, hårtap, lav blodprosent, tretthet og svakhet er den generelle bivirkninger av strålebehandling. Noen kan oppleve tørrhet og rødhet i huden, tørrhet i munnen og arrdannelse.
Risks
p Det er en risiko for å skade normale celler med høye doser av stråling, ifølge Yale University School of Medicine.

helse

· Alabama Medicaid Kvalifikasjoner 
· Sunt fett til Eat
· Magnetisk terapi: Den beste måten å redusere smerte 
· Goji: Næringsrik voksende 
· Komme Levitra Diskret 
· Årsaker Of Pain Killer Addiction blant tenåringer 
· Sikreste ADHD Drugs 
· Hvordan kjøpe og bruke en Neti Pot 
· Terapeutisk massasje for autistiske barn 
· Reduser Post Treatment smerte og lidelse med prostatakreft Drug