Hva er farene ved ADHD narkotika?

Behandling for ADHD kan virkelig hjelpe barn og voksne, men det er noen alvorlige bivirkninger som kommer med ADHD medisiner. Noen av de vanligste ADHD-medisiner er Adderall, Ritalin, Stratterra, Wellbutrin, og Dexedrine. Hver kommer med sine egne bivirkninger som spenner fra mindre irritasjonsmomenter til alvorlige helseproblemer. Før du bestemmer deg for å ta noen medisiner veie alvorlighetsgraden av sykdommen med bivirkninger som er involvert, og snakke med en lege. Adderall

bruk av Adderall som foreskrevet vil bare føre milde bivirkninger i de fleste tilfeller. Men stoffet er ofte misbrukt. Dette kommer med risiko for langvarige kardiovaskulære bivirkninger. Den økte hjerterytmen kan føre til arytmi, også kjent som en uberegnelig hjerteslag. En annen farlig potensiell bivirkning, som med alle amfetamin er amfetamin psykose. Dette inkluderer hallusinasjoner, vrangforestillinger og paranoia. I alvorlige tilfeller kan det føre til slag, forhøyet blodtrykk, depresjon, tap av motorisk kontroll og gastrointestinale problemer, som for eksempel diaré eller forstoppelse. Små doser kan forårsake hodepine, søvnløshet, og skjelving.
Ritalin

Ritalin er ofte foreskrevet for barn. Det er semi-mild i form av potensiell helserisiko. De vanligste bivirkninger for Ritalin er søvnløshet, nervøsitet, hodepine, magesmerter, og vekttap. Andre mindre vanlige bivirkninger inkluderer håravfall, depresjon og økt hjertefrekvens. Ritalin kan vane forming og man kan overdose hvis det er for mye.
Strattera

Strattera er godkjent for bruk av barn, ungdom og voksne. Bivirkningene er vanligvis milde og inkluderer tørr munn, kvalme, oppkast og tretthet. I ca 2-9% av tilfellene Strattera forårsaker seksuelle bivirkninger som impotens og nedsatt sexlyst.
Focalin

Focalin er et annet eksempel på et stoff som er regelmessig misbrukt. Når det brukes som foreskrevet de vanligste bivirkningene er kvalme, magesmerter, tap av matlyst og feber. Hvis misbrukt den har farer som ligner på Adderall. Man bør ikke ta Focalin om de har noen hjerteproblemer, høyt blodtrykk eller epilepsi.
Concerta

Concerta er en utvidet utgave stoffet så det må ikke tas mer enn en gang om dagen. Det er et sentralstimulerende så det er mest vanlige bivirkningene er lik andre sentralstimulerende midler som vekttap, kvalme og hodepine. Det kan også føre til ufrivillige bevegelser på mindre enn 9% av folk som tar det. Som Strattera det også vært kjent for å forårsake seksuelle bivirkninger.

helse

· Tegn på innvollsparasitter 
· Naturlig behandling av gingivitt utforsket 
· Hva er kinesio Tape? 
· Hva kan man forvente på en Urgent Care Center 
· CEP Compression Sokker For That Enhanced Performance 
· Hvordan være en Director of Nursing 
· Tegn og symptomer på en Pediatric AIDS Diagnose 
· Beste fiskeolje kosttilskudd å kontrollere hjerteinfarkt 
· Styrkene til Healthy Eating Pyramid
· Hvordan behandle kirurgiske infeksjoner