Anodyne behandling for perifer nevropati

Perifer nevropati er skade på det perifere nervesystemet som følge av skade, infeksjon, vitaminmangel, metabolske problemer (diabetes) eller overeksponering til narkotika eller alkohol. Symptomer

Tegn på sykdommen blir manifest i en rekke motoriske og sensoriske problemer, for eksempel til prikking, kløe, smerte og overfølsomhet røre. Perifer nevropati kan også produsere svakhet, kramper og endringer i automatiske funksjoner som hjerterytme, fordøyelse og blære kontroll.
Anodyne Therapy

Anodyne Therapy er en ikke-invasiv behandling som reduserer smerte og øker blodsirkulasjonen. Den enhet som leverer terapi, som fikk Food and Drug Administration (FDA) godkjenning i 1994, bruker monokromatisk infrarød energi (MIRE) for å øke nivåer av nitrogenoksid.
Effectiveness

Anodyne Therapy er den første FDA-godkjent, stoff-fri, helt smertefri behandling for perifer nevropati. Kliniske effekten har vist seg i områder som smertelindring, økt samordning og gå tilbake til normal sensorisk persepsjon.
Risiko og bivirkninger

Ingen vesentlige bivirkninger, og ingen lang- senkomplikasjoner har vært forbundet med denne behandlingen. Selv om verdien av Anodyne Therapy har blitt støttet av medisinsk forskning, som med alle nye produkter eller teknologi kan det være for tidlig å fastslå hva risikoen er.
Safety

Pasienter bør alltid konsultere lege før de bestemmer seg for en bestemt behandling plan, som riktig diagnose er nøkkelen til all behandling suksess.

helse

· Hvordan gjenkjenne og behandle skabb 
· Pressure Points for migrene Relief 
· Slik Cure Rheumetoid Leddgikt 
· Alabama helseforsikring programmer 
· Bruker for bakteriedrepende UV-lamper 
· Ambien Overdose Side Effects 
· Slik fjerner lim fra tannregulering 
· Hvordan behandle Suriphobia 
· Hvordan overleve i en Submerged Bil 
· Hode Svette lære årsaken til å løse problemet