Hva er den sterkeste ADHD medisinering?

Når det skal avgjøres hvilke av de legemidler som brukes til å behandle Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), kommer det ned til å vurdere risiko. ADHD medisiner er ikke som smertestillende i at det er noen som er mer potent enn andre. I virkeligheten er de fleste av de medisiner som er godkjent for ADHD er svært like. Alle bortsett fra ett av narkotika (atomoksetin HCl) er en type sentralstimulerende. Som sådan, sentralstimulerende midler har de samme risikoene forbundet med dem. Atomoksetin HCL, bedre kjent som Strattera, ikke bare bærer de samme advarslene som de sentralstimulerende medisiner, men også bærer to ytterligere advarsler. Risiko vs bivirkninger

Det er viktig å forstå forskjellen mellom risiko og bivirkninger av medisiner. Bivirkninger er fysiske eller psykiske symptomer som oppstår når du tar et medikament. De fleste mennesker opplever noen bivirkninger, særlig når den først å ta medisinen, men bivirkningene avtar vanligvis over tid. Risiko ikke reduseres over tid og kan være livstruende, men de har ikke alltid forekomme.
Hjerte-relaterte problemer Side

hjerte-relaterte problemer inkluderer plutselige død i pasienter som har hjerteproblemer eller hjertefeil, hjerneslag og hjerteinfarkt hos voksne og økt blodtrykk og hjertefrekvens. Siden denne risikoen er knyttet til både sentralstimulerende og ikke-sentralstimulerende medikamenter for ADHD, bør pasienter med en familie historie med hjerteproblemer, hjertefeil eller høyt blodtrykk snakke med sin lege før du tar medisiner for ADHD.

med psykiske problemer

sentralstimulerende medisiner kan føre til nye eller verre atferd og tenkning problemer, bipolar lidelse og aggressiv atferd eller fiendtlighet. Både sentralstimulerende og ikke-sentralstimulerende medikamenter kan føre til nye psykotiske symptomer hos barn og tenåringer, som for eksempel høre stemmer, hallusinasjoner, paranoia og mani. Dette er veldig sjelden, og bare forekommer i om lag én av 1000 pasienter som tar medisiner, ifølge American Psychiatric Association.
Selvmordstanker

Strattera kan forårsake en økning i selvmord tanker og handlinger hos barn og tenåringer. Ifølge American Academy of Child and Adolescent Psychiatry and American Psychiatric Association, om lag fire i 1000 pasienter som tar Strattera rapportert en slik økning. Denne risikoen er høyere når pasienten begynner å ta medisinen eller når dosen endres.
Leverskade

Strattera kan også føre til leverskade. Symptomer på leverskade inkluderer kløe, mørk urin, gul hud eller øyne, uforklarlige influensalignende symptomer og høyre øvre mage smerter.

helse

· Winter Safety for Retail Stores 
· Kosthold for å øke vekt 
· Homeopati for bipolar lidelse hos eldre 
· Free Energy Secrets 
· Missouri Sykehjem Dietary Forskrift 
· Fakta om The Electric Cigarette 
· Insight På mange opplevelser og Diverse Bryce Canyon Tours hentet fra Las Vegas…
· Grunner den amerikanske bør ha Universal Healthcare 
· Hvorfor oksygennivået Nedgang i Atmosphere? 
· Keeping Fit And Fighting Off Stress