Er ADHD medisin Skadelig for Kids?

Barn behandlet med ADHD medisiner ofte oppleve en rekke bivirkninger som varierer fra mindre plager til alvorlige komplikasjoner. Mens medikamentell behandling er utviklet for å øke oppmerksomhet og redusere impulser, er det alltid en mulighet for det kan kompromittere et barns fysiske eller psykiske helse. Medisinering

Barn med ADHD blir ofte behandlet med sentralstimulerende midler, selv om legevitenskapen ikke ennå fullt ut forstår hvordan de redusere ADHD symptomer. Nonstimulant narkotika finnes også for behandling av ADHD;. Men WebMD rapporterer at sentralstimulerende midler er effektive i 70 til 80 prosent av barn med ADHD
Effects

Fordi de er generelt sentralstimulerende midler , legemidler for ADHD vanligvis redusere et barns appetitt, trigger anfall av søvnløshet og øke blodtrykket. Likevel, leger forventer at disse bivirkningene til avta etter et barns kroppen akklimatisere til den nye medisinen.

Hazards

I mer alvorlige tilfeller kan ADHD medisiner føre til hjerte-problemer og til og med plutselig død hos barn. De kan også forverre den mentale helsen til et barn som allerede er plaget med en tilstand som depresjon eller angst.
Counteractions

Eventuelle alvorlige bivirkninger av ADHD narkotika terapi kan rettes i et utvalg av måter. Sammen med å endre dosering og behandling tidsplan, kan den type medisinering endres alle sammen.
Debatt

Gjennom årene har det vært mange debatter om diagnosen og behandling av ADHD. Det er til og med kritikerne i det medisinske miljøet som psykiater Dr. Thomas Szasz som mener ADHD en sosial konstruksjon, og tror ikke det er en gyldig medisinsk lidelse.

helse

· Hvordan vite at du får kvikksølvforgiftning Fra Fish 
· Desert Edderkopper i Arizona 
· Hvordan bli kvitt halsbrann Uten Medicine 
· Hvordan leve med Herpes 
· Årsaker til rynker, strekkmerker, og pigmentflekker 
· Seks retningslinjer mot diabetes mellitus 
· Natural Family Planning & Amming 
· Prosedyrer for Brystreduksjon 
· Slik unngår du at müsle Strain i Dance 
· Cayenne Pepper Detox