Er det trygt å ta Decongestants Med Concerta?

Concerta kan ha interaksjoner med noen slimhinneavsvellende midler, så det er viktig å lese etiketter og sjekke med helsepersonell før du blander dem. Concerta Fakta

Concerta er en merkevare-navnet medisiner for ADHD (ADHD) som inneholder metylfenidat i en utvidet-release formel. Metylfenidat, et sentralnervesystemet (CNS) sentralstimulerende, er også den aktive ingrediensen i Ritalin.
Oral Decongestant Fakta

De vanligste orale slimhinneavsvellende midler er pseudoefedrin og fenylefrin, som begge er CNS sentralstimulerende midler. Oral medisiner inn i blodbanen og kan ramme alle deler av kroppen.
Sikkerhet for Concerta og orale slimhinneavsvellende midler

FDA etiketten for Concerta viser ikke noen legemiddelinteraksjoner med slimhinneavsvellende midler. Imidlertid kan siden CNS-stimulanter ha en additiv effekt, og kombinerer orale dekongestanter med concerta kan føre til bivirkninger. Konsultere helsepersonell før blanding disse medikamentene.
Innånding Decongestant Fakta

Decongestant nesespray og inhalatorer kan inneholde oxymetazoline eller beslektede stoffer, som ikke er CNS sentralstimulerende midler.

Sikkerhet for Concerta og Inhalerte Decongestants

Vanligvis gjør inhalerte slimhinneavsvellende midler ikke inn i blodbanen og påvirker bare de nasal vev der de kommer i kontakt. Selv om dette betyr at de sannsynligvis trygt å bruke med Concerta, sjekk med helsepersonell først.

helse

· MR kontrastmidler Tutorial 
· Laser Lipo Informasjon 
· Prisene er på vei ned for laser Teeth Whitening behandlinger 
· Timolol GFS Side Effects 
· Hvordan Test barnet for ADD 
· HIPAA Privacy Rule Definition 
· Akkurat hvor Optimistisk Affirmasjoner kan forbedre ditt liv 
· Tilbake Problemer forårsaket av tung bok Bags 
· Hva som forårsaker Sinus allergi? 
· Mettet fett og vekttap