Voksen ADHD symptomer og behandling

Voksne skulle oppstå problemer med oppmerksomhet-Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Når en voksen presenterer med symptomer på ADHD, er det vanligvis fordi symptomene er problemer med hverdagen og har blitt liggende ubehandlet. ADHD er en lidelse som er livslang, og diagnosen stilles når en historie av symptomer kan dateres tilbake til barndommen, spesielt før en alder av syv. Identifikasjon

erkjenner behovet for evaluering av ADHD oppstår når symptomene forårsaker betydelige plager eller svekkelse i skole eller arbeid innstillinger. Performance i disse innstillingene vil lide når symptomene er fremtredende.
Henvisning

Snakke med en primær-omsorg lege eller ansatt-assistanse program representant kan rette en henvisning til en vurdering for ADHD. Det anbefales at pasienter konsultere med en psykisk helse spesialist for vurdering.

Symptomer på Uoppmerksomhet

unnlate å betale oppmerksomhet på detaljer, vansker med å opprettholde oppmerksomheten , dårlig lytting ferdigheter, dårlig organisering og lett distraksjon og glemsel er symptomer på uoppmerksom type ADHD.
symptomer på hyperaktivitet /impulsivitet

Talking overdrevet, følelsen "på farten, "rastløshet, vansker gjenværende rolig og ofte forstyrrer andre er symptomer på hyperaktiv-impulsiv type ADHD.
Behandling

Behandling av ADHD vanligvis innebærer å ta et medikament foreskrevet av lege. Sentralstimulerende midler, noen antidepressiva og alfa-blokkere er typer medisiner som lindrer symptomene. En enkelt medikament eller en kombinasjon av ulike typer kan være effektive og bedre funksjon.

helse

· Hva er Coq-10 brukes til? 
· Hva som forårsaker etseskader ? 
· Om Infant Beslag 
· Hvordan friske pusten 
· Faktorer Ansvarlig for høye triglyserider 
· Anti Smoking Medisinering Side Effects 
· Symptomer på Lupus i Brain 
· Slik Cure Candidainfeksjon 
· Hjem rette for Tilbake Spasms 
· Hvordan Meld deg på Chip Program i Beaumont, Texas