Slik tester for røyk allergier

De fleste allergier er et resultat av en reaksjon på en bestemt protein, men røyk allergier er også ganske vanlig. Vanligvis røyk allergier manifesterer seg i symptomer som ligner på andre vanlige allergier, som de av pollen og kjæledyr dander. Du må kanskje ha en lege teste deg for å nøyaktig diagnostisere røyk allergier. Instruksjoner
Spot Smoke Allergi Symptomer
en

Note om du gni øynene ofte. Hvis du ofte har en kløende følelse ledsaget av rennende øyne, kan det oppstå en røyk allergi. Tobakk i luften kan være veldig irriterende for sensitive øyne.
2

Vær oppmerksom på overflødig nysing. Fordi røyken er svært irriterende for nese passasjer, er nysing en av de vanligste symptomene på røyk allergier.
3

Erkjenne at kronisk hoste du har opplevd som et mulig symptom på en røyke allergi. Som røyken kommer inn i lungene når du puster, fører det til en reaksjon i bronkiene og luftblærer i lungene. Kroppen din ønsker å fordrive den, og gjør det ved å hoste.
4

Vær svært forsiktig hvis du opplever kortpustethet som følge av røyk eksponering. Kortpustethet er en svært alvorlig sak og en du bør oppsøke lege om med en gang. Hvis du har astma, så kan du potensielt oppleve svært farlige pusteproblemer hvis de blir utsatt for røyk.
5

Lytt til deg selv pusten, eller enda bedre, høre noen andre har til lungene for deg. Tungpustethet er en enkel måte å gjenkjenne problemer i lungene og er ofte forbundet med røyk allergier.
6

Tenk hodepine som et mulig symptom på røyk allergier, men merk at siden hodepine ha mange årsaker, kun Legen kan avgjøre om de to forholdene henger sammen.
Test for Allergi
7

Planlegge en avtale med legen din om du kjenner igjen noen av allergi symptomene nevnt. Allergi tester må utføres før behandling kan være foreskrevet.
8

gjennomgå hud tester allergier. Svekket allergifremkallende stoffer skal brukes på huden eller injiseres under for å se om de utløser en reaksjon.
9

Terminliste blod allergi tester, som ser for antistoffer i blodet. Blod allergi tester er mindre vanlig enn huden tester, men siden de har en svært høy nøyaktighet rate, kan de være nødvendig hvis legen din er i tvil om opphavet til dine allergisymptomer.

helse

· Hvordan Stay gift med noen med borderline personlighetsforstyrrelse 
· Lunger Relief 
· New Strålebehandling for Prostate Cancer 
· Hvordan du kan oppdage mer om Gastric Bypass 
· Gjennomgang av BIOFREEZE Pain Relief For Back Pain 
· De 4 beste mage øvelser 
· Hvordan Grow brystene dine Uten Medicine 
· Hvordan leve med leddgikt 
· Flaskevann Vs. Vann fra springen 
· Hva kan jeg gjøre med konstant øresus i ørene mine?