Slik unngår du at Spring Allergi

Prøv noen forebyggende og naturlig rettsmidler for å hindre våren allergier i år. Våren er ofte det kick off for allergi sesongen for mange mennesker. Mens det er mange over disken og reseptbelagte medisiner for å kontrollere allergisymptomer, er det mange naturlige botemidler som kan effektivt og sikkert hjelpe deg å unngå våren allergier. Du trenger:
probiotika
kosttilskudd
fordøyelsesenzymer
sunt kosthold
Vis flere instruksjoner
en p Det er viktig å sjekke pollen telle hver dag slik at du kan ta forebyggende tiltak. Hvis pollen teller er høy, er det sannsynligvis ikke den beste dagen for å gjøre hagearbeid. Planlegge aktiviteter rundt pollen telle når det er mulig.
2

Pollen teller er høyest mellom 5 am og 10 am, så prøv å holde seg innendørs så mye som mulig i løpet av den tiden på morgenen.


3

Hold vinduene lukket i løpet av våren allergi sesongen for å holde pollen fra blåser inn i huset ditt. Ikke heng tørke klær ute, og endre ark så ofte som mulig.
4

dusj og skifte klær når du kommer hjem etter å være ute. Pollen kan gni av dine klær og klamre seg til møbler og tepper, så kaste klærne i vaskemaskinen så snart som mulig.
5

Kjør klimaanlegget og luftfiltre å absorbere pollen fra luften i ditt hjem. Ikke bruk vindu eller loft fans, som kan bringe mer pollen inn i hjemmet.
6

Ta en høy kvalitet probiotiske å hjelpe øke immunity.Take naturlig kosttilskudd for å styrke ditt immunforsvar. MSM har antiallergiske egenskaper som kan være mer effektive enn antihistaminer. Se etter naturlige anti-allergi kosttilskudd som er en kombinasjon av urter, enzymer og næringsstoffer som er designet for å bekjempe akutt allergi angrep.
7

Unngå slim produserende matvarer som meieriprodukter. Også unngå sukker, hvete og hvit ris.

helse

· ABC S av vitaminer 
· Definere HIV & AIDS 
· Fordeler med Antioksidanter 
· Standardiserte tester for ADHD 
· Blankere Smile! 
· Hot Tubs og mannlig fruktbarhet 
· Hvordan å bli kvitt giftstoffer fra kroppen mens Fighting Cancer 
· Vedvarende Neck Pain 
· Impact Of Radon forårsaker lungekreft 
· Hjem rettsmidler for å bli kvitt Facial Vorter