Alzheimers sykdom kur

Alzheimers sykdom er en degenerativ sykdom som fører til hjernen for å krympe og plakk og floker av protein for å utvikle seg i hjernen, noe som resulterer i progressiv demens og manglende evne til å fungere uavhengig av hverandre. I mild til moderat stadium (2 til 10 år), pasienter er glemsom og har problemer med å håndtere personlige forhold (betale regninger, holde avtaler) og forstå aktuelle hendelser. I moderat til alvorlig stadium (1 til 5 år), kan de bli stadig mer forvirret, desorientert, ute av stand til å gjøre grunnleggende personlig pleie, de kan også vise merket atferdsendringer (pacing, vandrende, voldelige utbrudd) og til slutt bli sengeliggende. Selv medikamenter kan bidra til å forsinke progresjon av sykdommen, og en rekke kliniske forsøk er å vurdere effektiviteten av nye medikamenter for å behandle Alzheimers sykdom, er det ingen helbredelse. Medisiner (mild til moderat sykdom)

Ifølge National Institute on Aging, kolinesterasehemmere (Exelon, Aricept, Razadyne) behandle mild til moderat Alzheimers sykdom, og pasientene bør starte et medikament så tidlig som mulig . Det er vanskelig å måle effektiviteten. Noen avslutte medisinering på grunn av bivirkninger (kvalme, oppkast, hallusinasjoner, paranoia), noen viser ingen respons (men progresjon kan bremse), og andre viser beskjeden forbedring av funksjon i opptil to år. Et annet medikament (Cognex) har alvorlige bivirkninger, og blir sjelden brukt.
Medisinering (moderat til alvorlig sykdom)

FDA har godkjent memantin (Namenda) for moderat til alvorlig Alzheimers sykdom. Mens kolinesterasehemmere target en nevrotransmitter (kjemisk stoff i hjernen) som kalles acetycholine, mål Namenda glutamat, slik at pasientene vil vanligvis ta begge typer narkotika (for eksempel Namenda og Aricept) som sykdommen utvikler seg, og effektiviteten av det første stoffet synker.


antipsykotiske legemidler

Noen leger foreskrive potente antipsykotiske medikamenter for å kontrollere uro og unormal atferd, men Alzheimers Research Trust (2009) rapporterte en studie i England som så på resultatene av maur-psykotiske medisiner og fant at 24-måneders overlevelse av de som mottar stoffet var halvparten så høy som de som fikk placebo (falsk narkotika). Disse stoffene ofte erstatte ett sett med symptomer med en annen, og selv kortvarig bruk har vært knyttet til slag, lungebetennelse og andre uønskede effekter.
Behavioral /Environmental Modification

ofte den eneste effektive behandling for Alzheimers sykdom er å holde pasienten trygt og kontrollere virkemåten. Dette inkluderer å sette alarmer og skyve låser på dører, forkledd utganger (hengende laken over døren), overvåking, går jevnlig med den personen å redusere vandrende, fjerne usikre elementer (kniver, sakser), redusere rot, noe som begrenser valg (noe som kan øke forvirring) , distraherende person og identifisere triggere til forstyrrende atferd.
MediAlert Safe Return Program

Alzheimers Association og MedicAlert sponse en trygg retur program som svar på den vandrende atferd felles med Alzheimers sykdom. Denne nasjonale database bidrar til å identifisere og lokalisere de som vandrer. Pasienten må registrere seg med programmet og bruke en MedicAlert ID (armbånd eller anheng). Programmet vil vanligvis varsle de lokale politiet avdelinger og sende et bilde og informasjon for å hjelpe politiet finne folk som vandrer bort.

helse

· Liver Cleanse Diet Flush 
· Hva Gode Does Gjør øvelse for kroppen din 
· Hvordan kvalifisere seg for Indiana Medicaid eller Hoosier Healthwise 
· Hvordan bruke mat for å rense en Liver 
· Slik Clear Age Spots 
· Årsaker og forebygging av periodontal sykdom 
· Kan du bli gravid den første dagen i menstruasjonen? 
· Hvordan bruke russiske Herbal rettsmidler 
· Typisk Cost of ortodontiske bukseseler 
· Mine Vekttap Plan Tips og triks