Forventet levealder med tidlig debut Alzheimers

Alzheimers er ikke bare en "gammel person" sykdom. Det er 400 000 amerikanere under 65 år som har denne mind-lammende sykdom, i henhold til Alzheimers Association. Foreningen gjør ingen forskjell mellom forventet levealder for de med denne yngre utbruddet formen av sykdommen kontra de som ble diagnostisert som seniorer, men forskning tyder symptomene på denne sykdommen kan utvikles raskere hos de som har tidlig debut enn sine eldre utbruddet kolleger. Kjennetegn

Vanligvis mest tidlig debut diagnoser oppstår når folk er i 50-årene, men AD har vært kjent å forekomme hos mennesker så unge som 30 år. Den familiær forbindelse med denne typen AD er sterk;. Tre gener har vært knyttet til dette skjemaet, ifølge Mayo Clinic
Longevity

Alzheimers Association rapporterer gjennomsnittlig levealder for de med AD er fire til seks år etter datoen for diagnose. I en studie utført ved University of Aberdeen og University of Edinburgh, var det fem-års overlevelse 32 prosent for menn og 43 prosent for kvinner, av de 451 pasienter med tidlig debut som ble undersøkt. Studier publisert i Journal of alderspsykiatri og American Academy of Neurology rapporterte samme - 36 prosent og 23 prosent, henholdsvis. Begge prisene overskredet American Academy of Neurology forventede dødelighet på 9,5 prosent.

Dødsårsaksregisteret

Ifølge Cleveland Clinic, de med tidlig debut AD oppleve noen fysiske symptomer som er fraværende i eldre utbruddet, inkludert muskelrykninger og spasmer. Men den faktiske dødsårsaken paralleller sterkt om sine kolleger. I studien i Journal of Geriatrisk Psychiatry, 73 prosent av dem som døde bukket under for lungebetennelse. Andre ledende dødsårsakene inkludert kreft, eller den generelle forverring av sykdommen, og hjertesykdommer.
Forskning

The Cleveland Clinic antyder de med tidlig debut nedgang på en raskere fordi de typisk er aktive i den unge alder av deres diagnose og ikke takler det godt - å gi etter for frustrasjon og depresjon. I tillegg er de med tidlig debut ofte avhengig av en mann eller kone som også kan være omsorg for en eldre foreldre og små barn. Stress kan være for mye for medhjelperen å bære, noe som fører ham eller henne til å plassere den elskede i en langsiktig omsorg anlegget, fremskynde utviklingen av symptomer. The American Academy of Neurology rapportert at i en fem-årig studie, 63 prosent av AD overlevende var i sykehjem.
Mestring

Alzheimers Association støtter bruk av ikke-medisinske terapier i forbindelse med medisinsk behandling. De har foreslått disse terapi kan forsinke utviklingen av symptomer og også hjelpe familiene som lever med denne traumatiske sykdom. Ikke-medikamentelle tilnærminger inkluderer å etablere et miljø som er rolig og enkel - kutte ned på støy, blending og distraksjoner fra elektronikk og TV. Du må unngå å høres hard eller fordømmende når for eksempel, starter en kjær å snakke om en lang-dead forelder. I stedet foreslår foreningen sier noe sånt som: "Din mor er fantastisk. Jeg vil gjerne se henne også."

helse

· Hypotyreose kan være forårsaket av en myriade av faktorer 
· Oil of Oregano & Tooth Pain 
· Hvordan å le av ingenting, og alt 
· Effekter av Cefdinir 
· Er det vanskelig å bli gravid med PCOS? 
· Gjør dine Nails & Hair fortsetter å vokse etter døden? 
· Hva er farene ved narkotikamisbruk? 
· Den Kipping Pull Up 
· Hvordan Skaffe seg en Wooden Plaque
· Myelodysplastisk syndrom behandlingstilbud