Er det en sammenheng mellom MSG & Alzheimers?

MSG er et tilsetningsstoff som brukes som konserveringsmiddel og smaksforsterker. En sterk nervesystemet sentralstimulerende, MSG har vært innblandet som en gift som forsterker symptomene på Alzheimers sykdom.
MSG, Alzheimers og den menneskelige hjerne
Identifikasjon

Forskere Patrick og Edith McGreer har uttalt i juni 2000 av Scientific American at Alzheimers kan være lik en auto- immun sykdom der kroppens immunforsvar vender seg mot seg selv. (Referanse 1) Visse protein innskudd i hjernen øker giftigheten av MSG, forårsaker akselerert svekkelse av Alzheimers.
Effects

MSG påvirker immunsystemet ved stimulere nervesystemet overfølsomhet. Dette stimulus er betydelig, noe som gjør allergikere og Alzheimer-pasienter mer følsomme for en rekke eksterne stoffer som tobakksrøyk og pollen.
Behandling

glutamat medikamentet kjent som Dimebon, tidligere brukt som et antihistamin, viser lovende som en nevro-beskyttende blokkerende middel som beroliger nervesystemet. Ved hjelp av glutamat blokkerende legemidler til behandling av Alzheimers har vist seg vellykket.
Forebygging /løsning

Unngå mat med MSG i alle former kan redusere utviklingen av Alzheimers og muligens forebygge sykdommen . Grunnen til dette er forebygging av nerve celledød på grunn av de toksiske effektene av glutamat i kroppen.
Konklusjoner

Fordi glutamates øke en allergisk reaksjon, er det logisk at antihistamin-glutamat blokkerende legemidler som reduserer allergisymptomer ville ha nytte Alzheimers pasienter. Siden MSG har også vært innblandet i overvekt og hjerneslag, blir det mer åpenbart at det kan være årsaken til alle tre MSG relaterte sykdommer.

helse

· Årsaker til karsinomatose 
· Hva er Vertigo? 
· Hvorfor det er viktig å holde passe 
· Hvordan få binyrene Under kontroll 
· Topp 10 grunner til å feste med Sleep Therapy 
· Lungebetennelse Symptomer i Kids 
· Symptomer på en Mørbanket Spleen 
· Akne ansikts kremer 
· Hva kan Meladerm lover å gjøre for meg 
· Hva er HCPCS Modifiers brukes til?