Reminyl Drug Treatment

Reminyl er et medikament som brukes i behandling av Alzheimers sykdom. Alzheimers sykdom er en tilstand hvor kognitive funksjoner forringes. Ifølge centerwatch.com, er denne nedgangen antas å være relatert til nedgangen i et signalstoff som heter acetylkolin. Funksjon

Funksjonen til Reminyl medikamentell behandling er bedre kognitive funksjoner. Reminyl oppnår dette ved å øke acetylkolin-nivå i hjernen.
Method Handlingens

Den store funksjonell del av Reminyl er et alkaloid som heter galantamin. Dette alkaloid hemmer metabolization (bryte ned) av acetylkolin, men hvordan det hemmer denne handlingen er uklart.

Bivirkninger

Healthsquare.com rapporterer at bivirkninger av behandling med Reminyl kan inkludere anemi, magesmerter, vekttap, kvalme, søvnløshet og depresjon.
Typer

Reminyl behandlinger kan gis enten i tablett eller løsning skjemaer som er tatt to ganger daglig. Ifølge healthsquare.com, justerer doseringen tidsplan hver fjerde uke til en høyere dose, som begynner med fire mg og øke opp til 12 mg.
Begrensninger

Reminyl er en behandling for Alzheimers symptomer, ikke tilstanden i seg selv. Hjernen vil fortsette å svekkes selv om symptomene kan forbedre.

helse

· Hvordan leve med en person med demens 
· Prednison & Lung Cancer 
· Hvordan komme Bleking skuffer 
· Hvordan å senke blodtrykket i tre minutter 
· Hva du bør se etter en Quality Gym 
· Prematur ejakulasjon behandling og Stop And Cure prematur ejakulasjon 
· Hva er Sypmtoms Of Asperger S Disease 
· Mesothelioma Treatment Hvordan påvirker den fasen av Tumor modusen for behandli…
· Hvordan hjelpe et familiemedlem med OCD 
· Hvordan vite om Gargling med saltvann virker