Hva er forskjellen mellom Alzeheimers & demens?

Ifølge National Institutes of Health (NIH), er Alzheimers sykdom den vanligste formen for demens. Demens er ikke en spesifikk sykdom, og det kan være forårsaket av ulike forhold. Definisjon

Demens er et begrep som brukes for å beskrive en gruppe av symptomer forårsaket av hjernen lidelser eller skader. Alzheimers sykdom er en spesifikk sykdom, som vanligvis rammer de over 60 år og forårsaker demens.
Symptomer

Demens refererer til en nedgang i mental funksjon, for eksempel kognisjon , hukommelse, resonnering og språk evne. Symptomer på Alzheimers sykdom inkluderer endret personlighet og atferd, humørsvingninger og problemer med å utføre daglige oppgaver.
Årsak

Ifølge NIH, er årsaken til Alzheimers uklart, men det er sannsynlig å være forårsaket av en kombinasjon av slike faktorer som genetikk, miljø, hjernens kjemi, og diett. Demens er forårsaket av ødeleggelse av hjerneceller som følge av hjerneskade eller andre spesifikke lidelser.
Behandling

årsaken til demens bestemmer hvordan den er behandlet. Alzheimers sykdom har ingen kur, men symptomene kan behandles med medisiner inkludert Aricept, Exelon og Razadyne.
Typer

Demens kjennetegnes av årsaken. Annet enn Alzheimers sykdom, kan demens være forårsaket av Parkinsons sykdom, hjernesvulster, slag, og protein innskudd, kjent som Lewy-legemer, i hjernecellene.

helse

· Mat som utløser Herpes Utbrudd 
· Hvordan å Identifisere Bivirkninger av Natrum Muriaticum 
· Levothyroxin Informasjon 
· Hvordan lage et Brain Power Essential Oil Blend 
· Juvenile Alkoholisme 
· Zocor bivirkninger - Trøtthet 
· Hensikten med en Stress Ball 
· Slik unngår du at gingivitt 
· Biomedisinsk Avfall Definisjon 
· Hvordan behandle en Facial Burn Fra en krølltang for å forebygge arr