Hva er årsakene til hjerneslag hos barn?

En hjerne aneurisme er en utvidelse av en arterie i hjernen som forårsaker arterieveggen å bule eller ruptur. Selv om sjeldne, er det flere typer aneurisme som er mer tilbøyelige til å forekomme hos barn. Medfødt

En medfødt aneurisme er til stede fra fødselen av. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (NINDS), visse genetiske lidelser og arteriell svakhet kan bidra til arteriell svakhet.
Moyamoya Disease
Moyamoya ligner en røyksky

Moyamoya sykdom påvirker arteriene i bunnen av hjernen. Floke av blokkerte arterier ligner en "røyksky" og forekommer oftest hos barn, ifølge ninds.
Genetisk

predisposisjon for aneurisme er høyere når andre blod-relaterte familiemedlemmer har lidd med dem. Ifølge Missy Project, screening tester er nå tilgjengelig for nyfødte.
Spontan Aneurysm

En spontan aneurisme er en som skjer plutselig uten noen åpenbar grunn. Dette er en av de mer vanlige typer aneurisme, og forskerne tror spiller en kombinasjon av miljømessige og genetiske faktorer en betydelig rolle.
Ervervet Aneurysm

Hodeskade fra en ulykke eller "shaken baby syndrome" (SBS) kan direkte bidra til hjernen aneurismer hos barn og spedbarn. Med SBS, påvirker barnets hjerne skallen hardt nok til at en arterie til å sprekke.

helse

· Hvordan vite om en kutt eller sår behov Sømmer 
· CPT & ADHD 
· High Blood Pressure & Nyre infeksjoner 
· Medicare Forskrift for Hospice Frivillige 
· Cure for Candida albicans 
· Hvordan behandle kronisk utmattelsessyndrom Med Hydroterapi 
· Grunner Adderall er foreskrevet 
· Tips for et sunt liv 
· Alcohol Abuse Symptomer 
· Slik Cure Tooth Sensitivity